31.7 C
Vaslui
03-iul.-2022

Descoperă piese de mobilier unice în depozitul outlet de la Moara Grecilor (FOTO)

NOU… Cine nu a auzit de complexul comercial Tom din Crucea Gării, unde găsești de toate, de la ace și brice până la jucării și articole de pescuit ? Nu există vasluian care să nu-i fi trecut pragul, fiindcă diversitatea de produse care există pe rafturi a transformat magazinul într-unul de necesitate publică aproape. Practic acolo, în Crucea Gării, pe două nivele, e bazarul Vasluiului. Patronul magazinului, Romeo Toma, și-a câștigat încrederea clienților în timp printr-un raport preț-calitate corect al produselor de pe rafturi. Acum, în plină pandemie, acesta a făcut o investiție majoră la Moara Grecilor, în curtea Registrului Auto Român (RAR), în spatele restaurantului Crismona, un magazin de mobilă outlet adusă din Germania, o marfă de calitate foarte bună, luată din lichidările de stoc ale fabricilor de mobilă din acea țară. Acesta ne-a destăinuit cum de a ajuns să facă acest magazin de mobilă, care va fi inaugurat chiar de Ziua Națională a României, pe 1 Decembrie, la ora 12.00. În Tomy Mobily, așa cum este numele magazinului, sunt peste 2.500 de produse de mobilier și peste 500 de uz casnic. Ce atrage atenția este mobila de calitate extraordinară, dar mai cu seamă de ultimele tendințe în decorațiuni interioare din Europa. Multe produse sunt concepute de designeri celebri, însă atenție, vorbim de produse aduse din lichidări de stocuri. Adică, dacă îți place un produs, poți cumpăra doar câte sunt în stoc.

La Moara Grecilor, chiar în curtea Registrului Auto Român, într-un loc mai ferit, Romeo Toma și-a deschis un magazin de mobilă outlet, într-o hală complet renovată de 1.600 de metri pătrați. Chiar dacă magazinul nu este poziționat la un vad comercial, cum le place multora, înăuntru ai ce vedea. Peste 2.500 de produse de mobilier, de la scaune de toate tipurile, până la canapele, paturi, comode sau mobilier de grădină îți fură privirea. La o primă vedere, depozitul de mobilă pare a fi raiul scaunelor. Sunt atâtea modele de scaune, încât nu poți să alegi. Îți vine să le cumperi pe toate.Și nu vorbim de scaunele cu care comercianții din Vaslui ne-au obișnuit, ci dintre acelea nemțești, durabile, care nu se rup în două săptămâni după ce le cumperi. Prețurile sunt foarte mici, dacă le raportăm la calitate și design. Marfa este adusă din lichidări de stocuri din Germania. Practic, ai senzația că te plimbi prin magazinele de la Mobexpert, numai că prețurile sunt la jumătate.

Printre varietatea de piese de mobilier, ne-a atras atenția un dulăpior mic și o masă de bucătărie cu blat din lemn masiv

Îți trebuie răbdare să cauți comori în depozitul de mobilă outlet de la Moara Grecilor. Noi am descoperit un dulăpior vintage, dar și mesele de bucătărie cu blaturi din lemn masiv susținute de picioare puternice din fier vopsit în câmp electrostatic. De exemplu, o astfel de masă de bucătărie, cu un blat de 2,5 metri lungime, cu un design nou, la modă în Europa, se vinde la Tomy Mobily cu 2.700 de lei. Este cea mai scumpă masă din depozit. Scaunele au prețuri începând cu 150 de lei, iar cel mai scump, care se rotește și este din piele, costă 600 de lei. În total, sunt peste 500 de scaune. Canapelele au prețuri între 2000 și 4000 de lei, comodele între 600 și 2000 de lei. “Noi am plecat în această afacere un pic invers. Nu ne-am gândit să facem un astfel de magazin, ci căutam un spațiu de depozitare pentru complexul nostru comercial Tom. Am renovat această hală șI, după ce am ocupat o parte din ea cu marfa noastră, am căutat clienți să închiriem. Dar nu am găsit nici măcar la un euro metru pătrat și atunci am luat decizia să merg pe o pasiune mai veche. Acum 15 ani, am avut un magazin de mobilă second hand și am rămas cu gândul la comerțul cu mobilă. Nu-mi mai doream să vând mobilă veche, ci doar cea din lichidări de stocuri. Cum aveam depozitul, am decis să fac cel mai mare depozit de mobilă outlet din zonă și am reușit. Pe 1 Decembrie, la ora 12.00, vom deschide magazinul și sperăm să fie un început bun. Cum e Ziua Națională, am pregătit pentru primii 100 de clienți câte o porție de fasole cu ciolan și vin fiert”, a spus Romeo Toma, administratorul companiei.

La Tomy Mobily găsești mobilă și fotolii pentru copii

MINUSCULE… Chiar și copiii au parte de mobilă pentru ei, de jucărie. Un fotoliu în miniatură pentru copiii de până la doi ani și o bucătărie din lemn pentru fetițele gospodine ne-au atras atenția. De asemenea, nu lipsesc jucăriile de pluș uriașe, dar și scaunele de copii, birouri micuțe pentru făcut lecțiile. Tomy Mobily nu a uitat de copii și e firesc, fiindcă la centrul comercial Tom, jucăriile sunt produsele preferate pe care patronul Romeo Toma le vinde cu drag. “Am adus și mobilier pentru copii. E o pasiune. În Crucea Gării, în complexul Tom, vindem multe jucării, iar copiii sunt clienții mei fideli. Am adus și câteva produse pentru ei, chiar dacă depozitul are cu totul o altă adresabilitate. E un hobby și să nu uităm că vine Crăciunul”, a mai spus administratorul magazinului.


 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. SA VINDEM …. produsele altora !!!!!!! Dar noi ce si cind mai producem ?????!! SA VINDEM …… ,, mobila de calitate adusa din LICHIDARILE DE STOC DIN GERMANIA „” !!!!!!!!!!!!!!! Ce frumos , ce mobila buna pentru cei din ,, colonie „” !!!!

    • Tu, de exemplu, ce produci?

      De unde dracu sa investim in echipamente sa facem mobila sa ne batem la pret cu ei?
      Ia apuca-te si fa tu sa le-o tragem la papagalii aia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here