spot_img
25.9 C
Vaslui
16-iul.-2024
spot_img

Cumnatul sefului Politiei Rutiere Bârlad nu poate justifica peste 11 miliarde de lei!

- Advertisement -

INCREDIBIL! Agentul sef al Politiei Rutiere Bârlad, Marius Robert Dediu, a intrat în atentia Agentiei Nationale de Integritate. Nu poate justifica existenta a 270.000 de euro. În apãrarea sa, sare notãrita Lulu Fânaru, si spune cã, cumnatul sãu habar nu are cã sotia sa a cumpãrat niste terenuri. Banii de fapt erau ai notãritei si a apelat la acest artificiu pentru ca samsarii de terenuri sã nu ridice preturile. Ulterior terenurile au ajuns înapoi la aceasta.

Agentia Nationalã de Integritate a remis ieri un comunicat prin care precizeazã cã un agent sef de politie din cadrul Politiei Bârlad, Marius Robert Dediu, este cercetat pentru cã nu poate justifica peste 11 miliarde de lei vechi (peste 270 000 de euro), mai precis bani cu care a cumpãrat terenuri în Bârlad. “Având în vedere cele de mai sus, Agentia Nationalã de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Iasi în vederea începerii actiunii de control cu privire la modificãrile patrimoniale intervenite si veniturile realizate de cãtre Dediu Marius Robert în perioada exercitãrii functiei publice. Dediu Marius Robert a fost informat despre declansarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum si drepturile de care beneficiazã – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat si de a prezenta date sau informatii pe care le considerã necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Persoana evaluatã a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere”, se precizeazã în comunicatul ANI. Agentul sef Marius Dediu este politist la Biroul Rutier al Politiei Bârlad, fiind cumnat cu seful acestui birou, comisarul sef Costicã Fânaru (sotiile sunt surori). Sotia sa lucreazã la biroul notarial al surorii ei, Lulu Fânaru.

Notarul Fânaru are o explicatie!

Ca sã ne întelegem, sotia agentului sef Marius Dediu este sorã cu notarul cel mai cunoscut în Bârlad, Lulu Fânaru. Notarul Fânaru este sotia sefului Politiei Rutiere Bârlad, comisarul sef Costicã Fânaru. Ieri, notarul Lulu Fânaru ne-a oferit o explicatie la ceea ce se întâmplã. “Nu înteleg ce i-a apucat pe cei de la ANI! Noi am depus toate actele la ei. Este vorba despre sora mea, pentru care nu am decât cuvinte de laudã. Ea a cumpãrat terenuri în Bârlad pe numele ei, pentru mine. Pentru cã dacã apãream eu la tranzactie, stiindu-mã o femeie potentã financiar, automat vânzãtorii mãreau pretul. Asa cã le-a cumpãrat ea cu banii mei si apoi mi le-a revândut mie. Puteti întreba pe preotul Stefan Besman, care este preot si nu minte, cã am cumpãrat, prin sora mea, terenul de pe strada Constantin Hamangiu, pe care am dat 170 000 de euro. Apoi sora mea l-a donat copiilor mei. Care-i problema? Este o afacere în familie. Cei de la ANI au toate documentele si vi le putem arãta si dumneavoastrã, ca sã vedeti cã totul este o aiurealã. O sã îl dãm pe cel care a instrumentat dosarul în judecatã si veti vedea cã totul este în regulã “, a spus, pentru ziarul nostru, notarul Lulu Fânaru. Pe agentul sef Marius Dediu nu l-am putut contacta, acesta având ieri telefonul închis.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.