spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
26-feb.-2024

Despăgubiri uriașe cerute de familiile muncitorilor uciși de o șoferiță beată

- Advertisement -

Familiile victimelor unui accident rutier petrecut la Iași, în noaptea de 16/17 iunie, cer despăgubiri de zece milioane de euro de la șoferița vinovată, dar și de la firma de asigurări și de la firma unde lucrau muncitorii în miez de noapte, pe o șosea din oraș.

Femeia vinovată de accident a discutat din nou cu procurorul de caz și cu avocații implicați în dosar, după ce încadrarea juridică a fost schimbată din ucidere din culpă în omor calificat. Aceasta și-a schimbat încă o dată declarațiile, de această dată pretinzând că nu își amintește detalii din noaptea respectivă.

„Nu știu ce să vă povestesc. Cât timp nu știu despre ce vorbiți, îmi vine să râd. Vreau să știu în ce cont trebuie să virez banii”, a declarat Adina Ghirvase, în fața procurorului.

Șoferița care a urcat la volan după ce consumase băuturi alcoolice declarase inițial că în noaptea accidentului se afla acasă și că s-a uitat la desene animate, împreună cu copilul său, până când a adormit. De asemenea, aceasta a spus în faţa procurorilor că a aflat despre respectivul accident de la televizor şi că în acea seară ieşise din casă doar pentru câteva cumpărături…https://adevarul.ro/stiri-locale/iasi/despagubiri-uriase-cerute-de-familiile-2199841.html?utm_campaign=homepage&utm_source=adevarul.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.