23.7 C
Vaslui
27-iun.-2022

Detalii despre crima din centrul Iașului! Cum s-a ajuns ca un trecător să moară din cauza unui individ

Un individ a fost săltat ieri de anchetatorii ieșeni, fiind suspectat că, în urmă cu două nopți, ar fi comis o crimă. Oamenii legii spun că tânărul din Iași ar fi lovit cu bestialitate victima. În urma incidentului, suspectul și-a aruncat la un tomberon din zonă hainele pline de sângele victimei. În eventualitatea în care va fi găsit vinovat de comiterea crimei, tânărul riscă ani grei de pușcărie.

Un tânăr din municipiul Iași a fost reținut ieri de anchetatori, fiind bănuit că, în urmă cu două nopți, ar fi comis un omor. Polițiștii afirmă că individul din Iași ar fi lovit victima cu bestialitate.

În urma incidentului, suspectul și-a aruncat la un tomberon din zonă hainele pline de sângele victimei. În eventualitatea în care va fi găsit vinovat de comiterea crimei, tânărul riscă ani grei de pușcărie.

Tânăr din Iași, suspectat de comiterea unui omor în plin centru al orașului

În urmă cu două nopți, o crimă a avut loc în centrul Iașului. Cadavrul unui bărbat a fost găsit pe trotuarul de lângă stația Petrom, de lângă strada Sfântul Andrei. În urma descoperirii, oamenii legii au fost chemați la fața locului, printr-un apel la numărul unic pentru apeluri de urgență 112…https://www.bzi.ro/detalii-despre-crima-din-centrul-iasului-cum-s-a-ajuns-ca-un-trecator-sa-moara-din-cauza-unui-derbedeu-victima-si-agresorul-nu-se-cunosteau-4474082?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here