0.2 C
Vaslui
05-dec.-2022

Detalii macabre despre moartea studentei de la UMF Iași. Avea 5 coliere de plastic la gât, toate cu nodul în față. Ce au găsit anchetatorii în buzunar pare să lămurească totul. Nu a lăsat bilet de adio!

- Advertisement -

Detalii incredibile despre moartea tinerei studente de la UMF. Anchetatorii au găsit în jurul gâtului 5 coliere din plastic. Ce au găsit însă într-unul dintre buzunarele fetei ar putea explica totul. Tânăra nu a lăsat bilet de adio și nimeni nu a înțeles ce s-a întâmplat. Anchetatorii nu exclud nicio variantă și așteaptă rezultatul necropsiei pentru a stabili care au fost cauzele decesului

S-a dat alarma la Iași. O tânără în vârstă de 22 de ani, studentă la UMF, a fost găsită moartă într-o pădure din zona Sărărie. Alarma s-a dat puțin după ora 15:00. Chiar un prieten de-al fetei a găsit-o moartă și a cerut ajutor. Povestea începe cumva joi seara, când Maria Andreea Albu s-a despărțit de câțiva prieteni spunându-le că merge în zona pârtiei pentru a fuma o țigară. Tânăra a plecat și nu s-a mai întors. Părinții fetei au început să se îngrijoreze, iar vineri, 8 ianuarie 2021, au mers la poliție să o dea dispărută. Prietenii fetei au mers în zona în care studenta a spus că se duce, să o caute. Nu a durat prea mult și au găsit-o pe tânără moartă, cu fața în jos. Au sunat la 112 și au cerut ajutor. La scurt timp, mai multe echipaje de poliție și un echipaj medical au ajuns în zonă. Medicii ajunși la fața locului nu au putut decât să declare decesul. Tânăra avea semne de moarte biologică instalate, cel mai probabil decesul survenise joi seara.

Cinci coliere găsite în jurul gâtului studentei

Anchetatorii au luat în calcul toate variantele și au apelat vineri după-amiază inclusiv la ajutorul unui câine polițist. La început, anchetatorii au crezut că este vorba despre o crimă, însă, treptat, și-au dat seama că tânăra studentă s-ar fi sinucis. Tânăra avea legate 5 coliere de plastic în jurul gâtului. Colierele respective sunt folosite de regulă la fixarea capacelor pe jantele atutoturismelor. Un aspect important a fost acela că toate colierele găsite pe gâtul fetei aveau „nodul” în față, semn că aceasta și le-ar fi prins singură. Mai mult decât atât, surse din cadrul anchetei au precizat că într-unul din buzunarele fetei a fost găsit un bon fiscal de la un magazin de bricolaj, semn că fata și-a cumpărat singură respectivele coliere.

Se așteaptă rezultatul necropsiei pentru a se stabili ce s-a întâmplat

Vineri după-amiaza, trupul neînsuflețit al fetei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Iași (IML) pentru necropsie. …https://www.bzi.ro/detalii-macabre-despre-moartea-studentei-de-la-umf-iasi-avea-5-coliere-de-plastic-la-gat-toate-cu-nodul-in-fata-ce-au-gasit-anchetatorii-in-buzunar-pare-sa-lamureasca-totul-nu-a-lasat-bilet-de-adi-4103637?utm_source=website&utm_medium=deschideri

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.