spot_imgspot_img
22.4 C
Vaslui
15-apr.-2024

Detalii șocante scoase la iveală de specialiști în cazul Alexandrei, tânăra moartă la Maternitatea Botoșani. „Putea fi salvată”

- Advertisement -

Moartea Alexandrei, tânăra mamă decedată la Maternitatea Botoșani, ar fi fost provocată de un proces de putrefacție intrauterină. Cel puțin asta susține un specialist ieșean. În plus, rapoartele arată că nimeni nu a intervenit pentru scoaterea fătului mort de câteva zile.

Un specialist ieșean, citat de publicația ReporterIS, a făcut precizări în cazul morții tinerei Alexandra, o mamă de 25 de ani, decedată la Maternitatea Botoșani după o noapte de chinuri. În plus, rapoartele de necropsie ar demonstra că nu s-a intervenit pentru salvarea vieții tinerei, amenințată de septicemie.

”Procese de putrefacție intrauterină”

Consultat de reporterii publicației ReporterIS, un specialist ieșean spune, pe baza documentelor medicale prezente în cazul Alexandrei, că tânăra a murit din cauza unei stări septice, adică a unei infecții  generale puternice, provocată de ”procesele de putrefacție intrauterină”…https://adevarul.ro/stiri-locale/botosani/detalii-socante-scoase-la-iveala-de-specialisti-in-2341736.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.