spot_img
22.4 C
Vaslui
20-iun.-2024
spot_img

Detaliile cumplite ale accidentului mortal din Miroslava! Maşina care a ucis două vieţi fusese cumpărată chiar în ziua tragediei

- Advertisement -

Detalii incredibile şi cumplite ies la iveală în legătura cu accidentul mortal din Miroslava. Un cititor al BZI.RO ne-a spus faptul că mașina implicată în accident fusese cumpărată chiar în ziua respectivă.

Concret, mașina implicată în accidentul rutier din Miroslava a fost vândută chiar în ziua accidentului pe suma de 1.700 de lei.

Maşina a fost cumpărată cu o sumă modică

Autoturismul marca Ford a fost cumpărat chiar în ziua accidentului pe o sumă modică. Potrivit anunţului publicat pe un site de profil, valoarea autoturismului era de 3000 de lei. Totuşi, în urma negocierilor, vânzătorul a lăsat la preţul de 1.700 de lei. Acesta a rămas pur şi simplu şocat de întregul eveniment şi a transmis reporterilor BZI.RO că a aflat de pe site de tragedie și a observat maşina pe care tocmai o vânduse.

„Ieri i-am vândut mașina! Azi am văzut tragedia şi am rămas şocat! Dumnezeu să-i ierte! a transmis vânzătorul”

Luni, 8 februarie, a avut loc un accident rutier grav pe șoseaua de centură a Iașului

Luni, 8 februarie, a avut loc un accident rutier grav pe șoseaua de centură a Iașului, în localitatea Ciurbești, comuna Miroslava. Din primele informații obținute de reporterii BZI.ro sunt implicate două autoturisme, un Ford Mondeo și un Mercedes-Benz Sprinter. Impactul a fost unul frontal. …https://www.bzi.ro/detaliile-cumplite-ale-accidentului-mortal-din-miroslava-masina-care-a-ucis-doua-vieti-fusese-cumparata-chiar-in-ziua-tragediei-exclusiv-4124790?utm_source=website&utm_medium=breaking

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.