11.6 C
Vaslui
20-mai-2022

Deținutul evadat din arest, filmat plimbându-se pe străzile din Craiova. Bărbatul este în continuare căutat de polițiști

Tânărul evadat joi din arestul IPJ Dolj este în continuare căutat de polițiști și jandarmi. Bărbatul este dat în urmărire națională și în consemn la frontieră.

După ce a fugit din arest, deținutul a fost surprins pe camerele de supraveghere din Craiova. În imagini se vede cum bărbatul se plimbă, fără să atragă atenția cuiva. La un moment dat sare un gard de aproximativ 2 metri.

În momentul evadării, tânărul ispășea o condamnare de 3 ani pentru mai multe furturi și era adus la IPJ Dolj pentru continuarea cercetărilor într-un alt dosar.

Evadatul a avut și o condamnare pentru omor, în 2013, când și-a ucis bunica. La acea vreme avea doar 15 ani și a primit o pedeapsă de 8 ani cu executare, însă a fost eliberat în 2019. ….https://www.digi24.ro/stiri/video-detinutul-evadat-din-arest-filmat-plimbandu-se-pe-strazile-din-craiova-barbatul-este-in-continuare-cautat-de-politisti-1742839

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here