spot_imgspot_img
7.6 C
Vaslui
18-apr.-2024

Devastatorii teilor din Negresti au fost depistati si sanctionati

- Advertisement -

ATITUDINE Devastarea teilor din curtea fostei maternitãti din Negresti, de sãptãmâna trecutã, nu le-a rãmas indiferentã autoritãtilor negrestene si cu atât mai mult politiei locale. Dupã ce au constatat distrugerile provocate de unii cetãteni, politistii locali negresteni au actionat, mobilizând câteva persoane pentru a strânge mormanele de crengi rupte si concomitent au întreprins o actiune de depistare a fãptasilor.

Comerciantii de floare de tei însã, care au sfidat organele competente si au distrus copacii fãrã remuscãri, au trebuita sã dea socotealã în fata edilului orasului care i-a mustrat pentru fapta lor. “ Ce v-au fãcut copacii aceia? Nu puteati culege floare de tei fãrã sã îi rupeti?, întreba supãrat primarul orasului, Ioan Cozma. Fapta lor va fi pedepsitã si prin urmare vor trebui sã foloseascã veniturile obtinute în urma vânzãrii pentru a-si achita amenda primitã, care variazã între 50 si 250 de lei. Mai trist pentru ei este cã pentru a-si achita amenda ar trebui sã mai vândã destulã floare de tei iar în oras cu sigurantã vor avea interdictie de a se mai apropia de vreun tei.” Fãptasii au fost depistati si vor fi sanctionati conform Hotãrârii de CL 36/2011 cu amendã de la 50 la 250 lei”, a declarat Marius Bârnoveanu, seful politiei locale Negresti.

“As vrea ca cetãtenii sã îsi dezvolte spiritul civic”

COOPERARE Totodatã, seful politiei locale negrestene a subliniat faptul cã cetãtenii trebuie sã aibã încredere în operativitatea si promtitudinea acestui serviciu de mentinere a sigurantei si ordinii publice. De aceea, acestia nu trebuie sã ezite în a informa organele politiei locale ori de câte ori se întâmplã ceva care le provoacã neliniste. Pentru a-si spune oful, la orice orã, negrestenii pot suna la numãrul de telefon al politiei locale negrestene ( 0235 457 440 ) sau ( 0235 457 679) .” As vrea ca cetãtenii sã îsi dezvolte spiritul civic. Ori de câte ori, indiferent de natura faptei, cetãtenii orasului sã ne informeze când are loc vreun incident unde trebuie sã intervenim. Chiar dacã fapta constituie infractiune, noi lucrãm cu patrule mixte si putem actiona fãrã probleme”, a mai declarat Marius Bârnoveanu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.