spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
26-feb.-2024

Deviza Scolii Postliceale Sanitare din cadrul Liceului “Radu Miron” Vaslui: “Niciun absolvent fãrã loc de muncã asigurat!”

- Advertisement -

POFTITI LA CURSURI… Vasluienii care viseazã sã îsi clãdeascã o carierã în domeniul sanitar au sansa ca, începând cu anul acesta, sã se înscrie la cursurile Scolii Postliceale Sanitare din cadrul Liceului “Radu Miron”. Noutatea constã în faptul cã absolventii vor începe sã lucreze imediat, conducerea având un parteneriat cu o firmã de recrutare care gãseste, pentru cei care promoveazã cu brio, locuri de muncã în strãinãtate dar si în tarã. Un alt plus este faptul cã sunt asigurate gratuit meditatii la limba germanã si limba englezã, în acelasi timp fiind asigurate echivalarea si traducerea actelor.

Scoala Posticealã Sanitarã din cadrul Liceului „Radu Miron” Vaslui, autorizatã prin Ordinul Ministerului Educatiei Cercetãrii Tineretului si Sportului nr 3385/ 29.02.2012, se adreseazã absolventilor de liceu, cu sau fãrã diplomã de Bacalaureat, pentru meserii sigure în viitor, atât în tarã cât si în strãinãtate. Dupã terminarea cursurilor de asistent medical generalist (3 ani), asistent medical de farmacie (3 ani), asistent pentru ocrotirea persoanelor vârstnice (2 ani), asistent medical balnoefizio-kinetoterapie si recuperare (3 ani), absolventii se bucurã de plasament pe piata muncii: unitãti sanitare, farmacii, centre de recuperare neuromotorii, cabinete de fizioterapie, baze de tratament balnear, spitale de recuperare, sãli de fitness, saloane de masaj si înfrumusetare, unitãti sanitare, sãli de kinetoterapie. Principalele prioritãti ale scolii sunt: pregãtirea asistentilor medicali pentru a face fatã cu succes cerintelor actuale si de perspectivã din domeniul sanitar, atât în tarã cât si în strãinãtate, profesia de Asistent Medical fiind una din specializãrile pentru care sunt asigurate locuri de muncã în tarã sau strãinãtate; învãtarea intensivã a limbilor strãine (englezã, francezã, germanã, italianã, spaniolã) cu obtinerea de certificate recunoscute international; taxe moderate plãtibile în rate; program orar flexibil. Orele de teorie se vor desfãsura în incinta Scolii nr. 7 Vaslui, iar practica în unitãti sanitare specializate, iar dupã anul II cursantii vor avea posibilitatea de a efectua practica în unitãti sanitare din strãinãtate; în prezent, scoala organizeazã cursuri intensive pentru învãtarea limbii germane cu asistenti medicali gratuit (zilnic, 6 luni), cu asigurarea de locuri de muncã în Germania (1500-4000 Euro / lunã); se pot înscrie si cursanti din afara judetului Vaslui, în prezent fiind înscrisi doi din Rãdãuti si Botosani. Colectivul de cadre didactice este unul entuziast, dedicat total, selectat riguros pe criterii de profesionalism, cu o experientã didacticã de exceptie. Startul înscrierilor s-a dat, anul scolar urmând sã înceapã în luna septembrie. Mai multe informatii gãsiti la sediul de pe strada Anton Pann nr. 20 sau la numerele de telefon 0235369930 / 0728154400 / 0740057780.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.