2.2 C
Vaslui
03-dec.-2022

Dezastru după explozia unei butelii. O femeie din Neamţ a fost rănită, find internată în spital

- Advertisement -

O femeie a suferit leziuni grave, fiind internată în spital, după explozia unei butelii, care a provocat mari daune în locuinţa proprietarei cu domiciliul în localitatea Butnăreşti, comuna Secuieni, județul Neamț. Cazul s-a petrecut în dimineaţa zilei de ieri, 1 octombrie 2022.

În jurul orei 07.10, pompierii au fost înştiinţaţi despre producerea exploziei, la casa femeii din Neamț fiind direcţionate echipaje de la Detaşamentul ISU Roman şi de la Ambulanţă. A fost dezastru după explozia unei butelii, iar femeia, care are 63 de ani, a suferit leziuni, fiind internată în spital.

„A avut loc o explozie, neurmată de incendiu, iar în urma acesteia s-au prăbuşit un perete şi acoperişul. Explozia a surprins şi o femeie de 63 de ani, care a fost evacuată de rude până la sosirea forţelor de intervenţie. Victima, care a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare şi traumatisme, a fost dusă la Spitalul Roman”, a transmis ISU Neamţ.

Potrivit aceleiași surse, pompierii au acţionat pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor. Specialiștii au stabilit că explozia s-a produs din cauza acumulării de gaze provenite de la o butelie…https://adevarul.ro/stiri-locale/piatra-neamt/dezastru-dupa-explozia-unei-butelii-o-femeie-din-2209548.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.