11.6 C
Vaslui
20-mai-2022

Dezastru pentru Dedeman! Vânzările companiei s-au prăbuşit la jumătate iar compania mamut se clatină! Fraţii Pavăl sunt disperaţi: „Impactul în industrie va fi devastator!”

Patronii Dedeman sunt disperaţi după ce vânzările companiei s-au prăbuşit la jumătate din cauza certificatului verde. Fraţii Pavăl susţin că dacă situaţia se prelungeşte, impactul în industrie va fi devas­ta­tor iar printre persoanele afectate se vor număra şi funcţionarii care lucrează la stat.

Dezastru pentru Dedeman. Fraţii Pavăl dau vina pe certificatul verde pentru prăbuşirea vânzărilor companiei. Aceştia spun că traficul din magazinele pe care le deţin în întreaga tara a scazut cu 45 la sută de când au intrat în vigoare noile restricţii impuse de autorităţi.

Dragoş Pavăl, unul dintre proprietarii Dedeman, îi avertizează pe cei aflaţi la conducerea ţării că dacă situaţie se prelungeşte, impactul va fi devastator şi îi va afecta în mod egal atât pe retai­leri, cât şi pe producători, atât pe funcţio­narii care lucrează pentru stat

„În acest moment, suntem nevoiţi să per­mitem accesul în magazine doar clien­ţilor care deţin un certificat verde. Înţele­gem să respectăm deciziile autorităţilor, nu avem alternativă. De când au intrat în vi­goare noile dispoziţii legale, traficul în ma­ga­zinele noastre a scăzut cu circa 45% şi, drept rezultat, am fost obligaţi să reducem co­menzile de aprovizionare la furnizori, care sunt în proporţie de peste 85% compa­nii româneşti. Dacă această situaţie se pre­lun­geşte, impactul în industrie va fi devas­ta­tor şi îi va afecta în mod egal atât pe retai­leri, cât şi pe producători, atât pe funcţio­narii care lucrează pentru stat, cât şi pe toţi cole­gii din mediul privat, atât pe cei vacci­naţi, cât şi pe cei nevaccinaţi“, spune Dragoş Pavăl, potrivit ZF.https://www.romaniatv.net/dezastru-pentru-dedeman-vanzarile-companiei-s-au-prabusit-la-jumatate-iar-compania-mamut-se-clatina-fratii-paval-sunt-disperati-impactul-in-industrie-va-fi-devastator_5948143.html

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here