spot_imgspot_img
26 C
Vaslui
29-sept.-2023

Dezgroapa securea razboiului

- Advertisement -

ACUZE… Josep Vandellos, avocatul lui Lopez Caro, sustine cã antrenorul spaniolul nu a mai vãzut niciun ban de la FC Vaslui din luna iulie. Mai mult decât atât, acesta sustine cã, desi conflictul dintre el si conducere pare sã se fi stins, în realitate Caro este în continuare supus unei presiuni mari.

Un articol recent din presa spaniolã poate tulbura din nou apele la echipã. Dacã în ultima vreme relatiile dintre conducere si antrenor pãreau a se fi linistit, se vede treaba cã în continuare între cele douã tabere se poartã o luptã de rezistentã. Celebrul cotidian spaniol As relateazã, la sesizarea avocatului Josep Vandellos, faptul cã Lopez Caro nu si-a mai primit banii din luna iulie. De asemenea avocatul lui Caro a mai inventat un scenariu pe care l-a prezentat ziarului din Spania, si anume cã cei din conducerea clubului ar fi fãcut tot posibilul pentru ca fotbalistul Alejandro Campano sã fie scos din primul ‘‘11’’. Vandellos dã vina pe cei din conducerea clubului FC Vaslui si spune cã acestia, dupã ce au pus presiune fãrã vreun rezultat pe antrenor pentru a renunta la titularizarea lui Campano, au fãcut pierdutã legitimatia jucãtorului. Ultima oarã când ecourile despre relatia antrenor-finantator au depãsit granitele tãrii, Adrian Porumboiu s-a enervat la culme pe atitudinea lui Lopez Caro, de la aceste iesiri pornind practic întreg ‘‘rãzboiul’’.

Sosirea lui Maftei amânatã

Desi s-a înteles cu conducerea clubului pentru a prelua functia de director executiv al FC Vaslui, Mihai Stoica nu a semnat încã un contract cu ‘‘galben-verzilor’’. A fost prezent la ziua lui Adrian Porumboiu, a rãmas luni în Vaslui, iar marti era asteptat de toatã lumea sã îsi înceapã treaba. Întârzierea instalãrii lui MM este pusã pe seama faptului cã situatia fotbalistul Unirii Urziceni, Vasile Maftei, care ar fi trebuit sã ajungã si el la Vaslui, este încã neclarã. Mai precis, fundasul a depus în urmã cu câteva zile un memoriu la LPF pentru a fi declarat liber de contract. Comisiile întrunite au amânat pânã sãptãmâna viitoare decizia, astfel cã Maftei va mai rãmâne la Unirea cel putin încã o etapã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

347 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.