spot_img
32.2 C
Vaslui
19-iun.-2024
spot_img

DEZUMFLATI (FC Vaslui – Poli Timisoara 1-1)

- Advertisement -

IESITI DIN CURSÃ… “Galben-verzii” au dominat, au jucat frumos, dar nu au reusit sã învingã. Autogolul lui Alexa a dat sperante celor peste 10 mii de vasluieni, însã bucuria nu a tinut decât câteva minute, “poetul” Goga a egalat, iar Vasluiul este tot mai departe de primul trofeu din istorie.

Distributiile ambelor echipe aratã la fel: 4-2-3-1. Dulãul intrã în joc cu doi închizãtori: Pavlovic si Costin, si îl preferã în atac pe Adailton, având rolul lui Bello, lãsat pe bancã, brazilianul fiind ajutat de Wesley, Sânmãrtean si Campano. De partea cealaltã, bãnãtenii au folosit aceeasi formulã, Alexa si Bourceanu având sarcina de a opri atacurile “galben-verzilor”. Bãnãtenii au venit sã se apere si sã obtinã un punct, ceea ce au si reusit, desi aveau nevoie de o victorie pentru a fi siguri de prima pozitie a clasamentului. Prima reprizã a avut un singur curs, spre poarta lui Taborda. Raul Costin (3), Wesley (9, 20), Campano (26), Pavlovic (28) au fost aproape de deschiderea scorului în prima reprizã, în timp ce timisorenii au ripostat prin Goga (8), mingea fiind respinsã de pe linia portii de Cânu. Vasluiul a avut controlul asupra jocului, fiind echipa care a atacat si a încercat sã înscrie, bãnãtenii au stat la cutie si s-au multumit cu egalul. În partea a doua, Hizo a fost fortat sã atace, Vasluiul avea nevoie de victorie. Dulãul mutã, Bello intrã în locul lui Pavlovic, iar Milisavljevic l-a înlocuit pe Campano. Presiunea “galben-verzilor” creste si ocaziile apar imediat, Costin (52) si (Cânu 57) anuntã golul, care vine în minutul 65, când bulgarul Genchev centreazã de pe partea dreaptã si Alexa reia în proprie poartã. Golul aruncã stadionul în aer, iar Vasluiul începe sã spere la titlu, însã asa cum ne-au obisnuit în acest campionat, bãnãtenii reusesc sã revinã, dupã ce fotbalistii Vasluiului au fãcut pasul înapoi. Octavian Goga profitã de greselile din defensiva vasluianã, scapã singur si aduce egalarea. Chiar dacã Milisavljevic (77), Wesley (79) si Bello (89) au fost la un pas de înscrie golul victoriei, meciul s-a încheiat nedecis, iar sansele Vasluiul la titlu sunt acum doar teoretice. Timisoara a venit la egal, l-a obtinut, însã s-ar putea sã-i coste campionatul.

“Vasluienii nu mai au nicio sansã la tiltu”

Cãpitanul Timisoarei, Dan Alexa a fost la un pas de a-si îngropa echipa, însã acesta a fost salvat de golul lui Goga. La finalul jocului, Alexa s-a arãtat multumit de rezultat si spune cã în urma acestei remize, FC Vaslui a iesit din cursa pentru titlu. “Am bãgat Vasluiul sub noi. Nu mai au nicio sansã la titlu. Au o echipã bunã, dar noi am scãpat de un adversar. Titlul se va decide cu Galati. E un punct important, ne-am vãzut interesul. Nu am mai dat autogoluri si nu îi doresc nimãnui sã treacã prin ce am trecut eu. Le multumesc colegilor pentru sprijin. Nu mã gândesc sã plec de la Timisoara”, a declarat Dan Alexa.

Deziluzionat

Supãrat dupã ce FC Vaslui a terminat doar la egalitate cu Poli, cãpitanul Gabriel Cânu considerã cã acest rezultat este nedrept, tinând cont cã bãnãtenii nu au contat în acest joc. “Meritam sã câstigãm acest meci. Azi (n.r ieri) mi-am dat seama cã m-am înselat. Suntem deziluzionati. Poli nu a contat absolut deloc în meci. Asta este, trebuie sã câstigãm tot ce a mai rãmas. Pe ei îi ajutã acest egal, pe noi nu! Si asa am vãzut cã s-au bucurat”, a spus Gabi Cânu. (M.C)

Iancu: “A fost un rezultat pozitiv”

Dupã ce echipa sa a obtinut un rezultat pozitiv la Vaslui, Marian Iancu a uitat de centralul Deaconu si s-a declarat putin euforic, mai ales cã Timisoara rãmâne în cursa pentru titlu. “A fost un rezultat pozitiv. Goga e un jucãtor foarte bun, stie sã joace orice. Anul trecut tot el ne-a adus victoria. Dacã selectionerul îl neglijeazã din nou, înseamnã cã nu are ce cãuta la nationalã. Sunt putin euforic dupã acest rezultat. Important este cã jucãm titlul pe mâna noastrã. Trebuie sã tratãm cu maximã seriozitate meciul cu Urziceni. În seara asta noi ne-am asigurat locul 3, cel mai aproape de titlu e Galatiul”, a declarat Marian Iancu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.