Dezvãluiri despre orgiile petrecute între zidurile Palatul Episcopal!

Iatã lista victimelor episcopului desfrânat!

TENSIUNE MAXIMÃ… Scrisoare incendiarã pe adresa Patriarhului Bisericii Ortodoxe Române, PF Daniel, semnatã de un grup de credinciosi din Husi, cu câteva zile înainte de judecata Episcopului Corneliu în fata Sfântului Sind Permanent. “Considerãm cã vinovatul principal pentru atmosfera nebisericeascã de sminteala creatã atât la episcopie, cât si în oras, este episcopul Corneliu, care nu are purtãri de preot, nici de cãlugãr si nu are nici un fel de smerenie crestineascã. Face slujbele rapid, iar în predicã ne face mereu betivi, lenesi si hoti. Gurile rele vorbesc cã ar avea înclinatii sexuale sodomice si le-ar practica cu o parte din cãlugãrii adusi de el la Episcopie sau cu unii elevi racolati de la seminarul Husi, unde este si profesor”, îi scriu credinciosii huseni Prea-Fericitului Pãrinte Daniel, în aceastã scrisoare deschisã. Sunt prezentate fapte socante care se petrec între zidurile Palatului în care episcopul desfrânat locuieste acum, în asteptarea sentintei. Printre numele pomenite în scrisoare ca stiind multe dintre secretele bine ascunse din Palatul Episcopal este si cel al lui Mihail Bobârnat, fratele avocatului husean Radu Bobârnat, despre care se spune cã a fugit la Sâmbãta de Sus, de teamã si de rusine.

“Un grup de credinciosi ortodocsi din orasul Husi, care frecventãm zilnic slujbele de la Biserica Episcopiei cu hramul Sf. Ap. Pentru si Pavel si suntem legati de viata duhovniceascã de acolo, promovatã de monahii si duhovnicii Mina, Emilian, Arsenie, Timotei, Iosif si Silvan, încã dinainte de 1989, si apoi îmbogãtitã de Episcopul Ioachim, suntem profund dezamãgiti si smintiti de atmosfera duhovniceascã si lumeascã care este instauratã acum, dupã ce la conducerea Episcopiei a ajuns episcopul Corneliu.

Considerãm cã vinovatul principal pentru atmosfera nebisericeascã de sminteala creatã atât la episcopie, cât si în oras, este episcopul Corneliu, care nu are purtãri de preot, nici de cãlugãr si nu are nici un fel de smerenie crestineascã. Face slujbele rapid, iar în predicã ne face mereu betivi, lenesi si hoti. Gurile rele vorbesc cã ar avea înclinatii sexuale sodomice si le-ar practica cu o parte din cãlugãrii adusi de el la Episcopie sau cu unii elevi racolati de la seminarul Husi, unde este si profesor. Aceasta este si cauza care l-a determinat pe cãlugãrul Silvan Hulea sã plece din mãnãstire si sã se cãsãtoreascã cu sotia fostului director de la I.A.S. Husi, Neamtu Ion, decedat. El spune cã a fost “smintit de o gascã de cãlugãri” homosexuali si pedofili care s-au instalat la episcopia Husilor, odatã cu aducerea, de cãtre episcopul Corneliu, a cãlugãrului Sebastian Jitaru, aghiotantul principal si amicul intim al episcopului. Pentru cã nu a acceptat sã intre în cercul lor anormal, era mereu persecutat si acuzat cã face sex cu femeile, pe care le spovedea, ore întregi în bisericã. Sminteala este si mai mare în orasul Husi, deoarece acest cãlugãr rãspopit în zilele de lucru distribuie bors la diferitele magazine din oras, fiind angajat la firma sotiei sale, iar în sãrbãtori si duminica slujeste Sf. Liturghie în biserica amenajatã de el la subsolul blocului unde locuieste cu sotia actualã, în fostul garaj al lui Neamtu. Îl puteti vedea pe youtube spre confirmare. Biserica are hramul Sf. Stefan, iar ca episcop pomeneste pe Evloghie al Milanului, pe stil vechi. Fiindcã a fost duhovnic bun, are în continuare multi ucenici care îl respectã si dacã episcopul Corneliu continuã scandalurile este pericol ca multi dintre noi sã mergem la biserica lui. Când este întrebat cum de slujeste dupã rãspopire, îsi motiveazã alegerea astfel: “dacã slujbele fãcute de episcop si ceilalti cãlugãri de la catedralã, care au relatii sexuale anormale între ei, în ascuns, sunt bune si valide, de ce nu ar fi bune si cele fãcute de mine, cã am relatii sexuale normale cu o femeie pe fatã, fiind cununat religios?”. De la el am aflat cã multi cãlugãri au fugit de la episcop din cauza hãrtuielilor sexuale anormale ale celor doi, episcopul Corneliu si cãlugãrul Sebastian”, sustin credinciosii din Husi.

Iatã lista victimelor lui Corneliu Onilã!

“Asa s-a întâmplat cu primul Diacon al lui Corneliu, pe când acesta era vicar, Mihail Bobârnat, care acum este cãlugãr si bibliotecar la Mãnãstirea “Sâmbãta de Sus”, despre care episcopul a spus cã a înnebunit, de aceea a plecat. Un alt cãlugãr ajuns de la Mãnãstirea Bujoreni, Justinian Cazacu, pentru cã episcopul voia sã îl termine, a fugit noaptea din mãnãstire, iar acum este sofer de TIR. De la el am aflat cã însusi secretarul lui personal, cãlugãrul diacon Cleopa, pentru cã s-a sãturat de mizeriile sexuale anormale la care era supus si întinat a fugit smintit si el, cu o parte din banii strânsi de la preoti pentru antimise, si acum lucreazã la Piatra Neamt, civil, scârbit de viata monahalã instalatã la Husi, dupã moartea episcopului Ioachim. Un alt duhovnic foarte bun, pe nume Atanasie, adus de la Mãnãstirea Bujoreni, a fost oprit de la slujire si trimis, din nou, la Mãnãstirea Bujoreni, nu stim din ce motive, dar bãnuim de ce. Un alt preot bun care a fost alungat de la Episcopie, din aceleasi motive, a fost cãlugãrul Grigore, care acum este la Mãnãstirea Sihãstria Putnei. De la elevii seminaristi, am aflat cã el i-a spus episcopului Corneliu cã elevul seminarist Panainte Alexandru, din Codãesti, de la Seminarul din Husi, al cãrui duhovnic era cãlugãrul Grigore, a fost întinat de cãlugãrul Sebastian Jitaru dupã ce l-a îmbãtat, de sãrbãtoarea Sf. Gheorghe. A doua oarã, seminaristul l-a filmat si l-a înregistrat cum îl întineazã cãlugãrul Sebastian, iar acesta l-a santajat pe episcop, ca sã nu dea filmuletul presei. Crezând cã episcopul Corneliu va lua mãsuri împotriva cãlugãrului Sebastian, cãlugãrul Grigore i-a prezentat cazul. Numai cã episcopul i-a dat dispozitie staretului Veniamin Botoroga, de la episcopie, ca sã nu-l mai gãseascã în episcopie pe Grigore când se va întoarce de la Ierusalim. Cãlugãrul a înteles mesajul si a plecat la Schitul Sihãstria Putnei. De la elevii seminaristi si de la comentariile de pe internet am aflat cã fostul elev de la seminarul din Husi, acum preot la o parohie din Deleni de pe lângã Vaslui, Ursac Ionut, detinde un CD cu scene obscene cu episcopul de pe când era elev, cu care îl santajeazã pe episcop cu sume mari de bani, împreunã cu cãlugãrul Sebastian”, mai scriu credinciosii.

“Stim de ce episcopul l-a întretinut pe Jitaru”

“Acum stim de ce episcopul l-a întretinut pe acest Sebastian Jitaru la liceu, la Facultatea de Teologie din Constanta, i-a cumpãrat masinã personalã strãinã si i-a dat Pangarul bisericii pe mânã, unde aduce obiecte rusesti probabil fãrã acte. Cãlugãrul Sebastian Jitaru se lupta cu cãlugãrul Serafim, de la Mãnãstirea Grumezoaia, pentru functia de episcop vicar. Ne întrebam de multe ori dacã poate fi adevãrat cã acele mai alese calitãti morale, pentru a fi avansat astãzi în Patriarhia Românã ca Episcop, sunt pedofilia si homosexualitatea. Mare pãcat dacã este adevãrat. Gurile rele vorbesc cã sunt mai multe CD-uri care pot fi cumpãrate cu 8.000 de lei bucata. Seminaristii din toate promotiile au spus pe fatã cã multi alti colegi de-ai lor au fost întinati de cele douã persoane nefaste. Ei mai spun cã pentru aceste fapte urâte si altele, episcopul a fost anchetat si de procuratura din Husi. Pe unii i-a sfintit diaconi si preoti, ceea ce este anormal. Asa s-a întâmplat cu diaconul Vrabie Gheorghe, pe care l-a finantat sã termine liceul si Facultatea de Teologie de la Constanta, iar acum este mai mare peste diaconii de la episcopie si pedagog la seminar. Pui lupul sã pãzeascã oile. Mai suntem smintiti si de faptul cã episcopul l-a alungat de la Mãnãstirea Schimbarea la Fatã din Husi pe pãrintele Timotei, care a fost cãlugãr si duhovnic întâi la Catedrala Episcopalã, ca sã aducã cãlugãri de la Bujoreni, care sunt aliati cu Turma Sf. Ilie, din zona Bârladului si ucenici ai cãlugãrului Calistrat de la Vlãdiceni, de lângã Iasi, care a fost la Bârnova si pe care am înteles cã dumneavoastrã l-ati caterisit pentru cã umbla cu bãietei”, sunt revoltati husenii.

Preotul Bocãnescu, alungat de episcop pentru cã nu a vrut sã plãteascã 2.000 de euro într-o excursie cu episcopul!

“Nu mai vorbim de sminteala fãcutã public între locuitorii Husului, unde sunt si foarte multi catolici cu douã biserici, prin alungarea fortatã a preotului Bocãnescu, de la Parohia Înãltarea Maicii Domnului, pentru cã nu a mers cu episcopul în excursie la Marea Moartã în Palestina, cu 2.000 de euro biletul, si a mers în Suedia la colegul sãu, în concediu legal. Concediu aprobat si apoi anulat de episcop în mod ilegal. Multã smintealã au produs si produc scandalurile cu cei doi preoti de la Bozia si Sãrãteni, iar recent cu preotii de la Bârlad transferati fãrã motive serioase, cazuri care au fost mediatizate zilnic de presa localã si de posturile de televiziune. Noi suntem foarte dezamãgiti cã tolerati un astfel de individ fãrã diplomatie în fruntea Episcopiei Husilor si de multe ori ne întrebãm dacã dumneavoastrã vã pasã de ortodoxia credintei Bisericii noastre, pe care am apãrat-o în timpul comunismului si am practicat-o cu orice risc. Credeam cã ati promovat un astfel de episcop ca sã întãreascã pozitia Bisericii Ortodoxe Române aici, între catolici, sectari si stilisti, si nu sã o distrugã. Când l-ati sfintit episcop vicar, ati motivat cã acesta a fost promovat fiindcã stie limbi strãine, pentru a face servicii bisericii si tãrii în relatiile cu strãinãtatea. Ce servicii a fãcut bisericii, dacã strãinãtatea vede la televizor numai scandaluri la episcopia Husilor, condusã de episcopul Corneliu? Dacã mai continuã scandalurile provocate de el, multi credinciosi se vor îndrepta fie spre sectari iehovisti fie spre biserica pãrintelui Silvan, pe stil vechi”, scrisoare semnatã de un grup de credinciosi ortodocsi râvnitori.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ