spot_imgspot_img
spot_img
0.1 C
Vaslui
07-dec.-2023

Dezvăluiri din fermele ilegale de marijuana, unde se lucrează sub amenințarea armei: „Nimeni nu iese sau intră“

- Advertisement -

ABC News vorbește în exclusivitate cu o femeie care povestește că a evadat dintr-o exploatație ilegală despre care anchetatorii spun că făcea parte dintr-un efort al cartelurilor de a produce marijuana în statele care au legalizat drogul.

La o zi după ce Alejandra, care nu este numele ei real, a sosit pentru o slujbă de recoltare a marijuanei la o fermă din apropiere de Medford, Oregon, ea spune că lucrurile au luat o întorsătură periculoasă atunci când gărzile înarmate i-au împiedicat pe lucrători să plece.

La fermă erau trei oameni înarmați care ne supravegheau în permanență. Ne urmau peste tot, verificau ce facem. Nu aveam semnal la telefon. Ni s-a spus că vom fi plătiți la finalul săptămânii, dar când îi întrebam de plată se înfuriau. O persoană a încercat să plece. Și eu am vrut să ies, aveam nevoie de tratamentul pentru colesterol. Ținând în mână o armă, unul dintre paznici a spus: Nimeni nu iese afară. Nimeni nu iese până când nu terminați de tăiat iarba. Nimeni nu iese și nimeni nu intră”, a declarat pentru ABC News, Alejandra, mama a trei copii…https://adevarul.ro/stiri-externe/sua/dezvaluiri-din-fermele-ilegale-de-marijuana-unde-2228527.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.