spot_imgspot_img
2.2 C
Vaslui
21-feb.-2024

Dezvăluiri incendiare ale tatălui tânărului accidentat grav în mașina condusă de Fabio Stoian, suspect și de consum de droguri (FOTO)

- Advertisement -
SCANDAL LA BĂDEANA!… Ionuț Leteanu, tatăl lui Adrian Leteanu, tânărul accidentat în mașina condusă de Fabio Cristi Stoian, care era sub influența drogurilor, face dezvăluiri șocante!

ACUZAȚII INCREDIBILE… Tatăl tânărului Adrian Leteanu, de 20 de ani, aflat pe bancheta din dreapta a mașinii conduse de Fabio Cristi Stoian, de 19 ani din Bădeana, face dezvăluiri scandaloase despre ceea ce s-a întâmplat în urma accidentului de la Tecuci! Ionuț Leteanu, tatăl lui Adrian, acuză comportamentul inuman nu doar al lui Fabio, ci și al familiei acestuia, față de fiul său. Lovit grav la nivelul capului, Adrian Leteanu ar fi fost luat din spital după doar câteva ore, doar ca să nu se arate în anchetă adevărata gravitate a accidentului, acuză tatăl său. Apoi, deși cu răni grave și neputând să se țină bine pe picioare, băiatul ar fi fost pus să dea declarații la poliție, că nu are nicio pretenție la șoferul care produsese accidentul. În tot acest timp, acuză Ionuț Leteanu, tatăl lui Fabio, Liviu Stoian, ar fi orchestrat totul, în așa fel încât să își scape copilul de la răspunderea penală, pentru că a condus drogat și era cât pe ce să își omoare prietenii cu care era în mașină. Trebuie spus că Ionuț Leteanu spune că în autovehiculul condus de Fabio mai era și un al treilea tânăr, Iulian Nicolau, care ar fi fost, de fapt, cel care a sunat la 112 și l-a salvat pe fiul său de la moarte! Sunt foarte multe acuzații aduse de Ionuț Leteanu, care sunt șocante, acesta precizând că a angajat deja un avocat, pentru a da în judecată familia Stoian. Am încercat să aflăm care este opinia familiei Stoian, din Bădeana, despre acuzațiile aduse de tatăl lui Adrian Leteanu, însă acesta a refuzat să vorbească. Am fost însă sunați de o doamnă Daniela, care s-a dat drept avocat și a prezentat o cu totul altă versiune, acuzând că Ionuț Leteanu îi șantajează pe cei din familia Stoian pentru a primi 10.000 de euro!

Cazul tânărului Fabio Cristi Stoian, de 19 ani, din satul Bădeana, comuna Tutova, depistat de poliție drogat la volan și care a provocat pe 27 ianuarie un grav accident de circulație soldat cu trei victime, devine exploziv! Vă reamintim că accidentul a avut loc în municipiul Tecuci, pe șoseaua de centură și au rezultat trei victime din impact, neîncarcerate, un bărbat de 33 de ani, un copil de 2 ani și încă un tânăr , Adrian Leteanu, de 20 de ani, din comuna Grivița, pasager pe scaunul din dreapta în mașina tutoveanului. Fabio Stoian a ieșit pozitiv la testul făcut de polițiști, pentru consum de droguri!  Conducătorii auto aveau permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ în toate cele trei cazuri, însă, la testarea cu aparatul tip Drugtest Drager a tânărului de 19 ani, Fabio Cristi Stoian, au rezultat valori pozitive la consumul de canabis și cocaină, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Tecuci, alături de prietenul său, care era accidentat grav în urma coliziunii. Șoferului din comuna Tutova i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive, iar poliția din Tecuci așteaptă rezultatul analizelor, pentru a vedea cu exactitate ce droguri a consumat Fabio Cristi Stoian, pentru a face încadrarea juridică.

Tatăl lui Adrian Leteanu, cel rănit în accident, aduce grave acuzații familiei Stoian!

Ionuț Leteanu vine cu o precizare care ne-a uimit! Acesta spune că în mașina lui Fabio Stoian, șoferul care a făcut accidentul, mai era o persoană, un prieten de-al lui Fabio și Adrian, pe nume Iulian Nicolau, care nu figurează în cercetările Poliției Tecuci! Descrierea făcută de Ionuț Leteanu la ce s-a întâmplat este de necrezut!

„Mă numesc Ionuț Leteanu, sunt tatăl lui Adrian Leteanu, care este victimă în accidentul produs de Fabio Stoian! Mai era a treia persoană, Iulian Nicolau! Au fost trei persoane, dar au mușamalizat! Vreau să vă spun cum s-a produs accidentul: Fabio a intrat într-o depășire, iar cei doi care erau cu el, băiatul meu Adrian și Iulian Nicolau, i-au zis că nu are cum s-o facă, a intrat înapoi și apoi a ieșit în trombă, că așa a luat el decizia, a intrat într-o mașină de pe sens opus, apoi a ajuns într-o dubă și apoi în șanț. După producerea accidentului , copilul meu, care era în dreapta, a suferit un traumatism grav, fiind inconștient, iar Iulian care era în spate, a venit peste copilul meu și l-a lovit cu capul și s-a lovit și el. Fabio a ieșit din mașină și și-a sunat părinții imediat, Iulian a ieșit și el din mașină și și-a luat bancheta din cap, l-a luat pe copilul meu în brațe și l-a scos din mașină. Fabio vorbea cu părinții lui, nici nu s-a uitat la copilul meu, a crezut că a murit! Iulian a ieșit în stradă și l-a salvat pe băiatul meu cu ajutorul unei doamne avocat! El a sunat la 112, Iulian!”, a precizat Ionuț Leteanu.

Ionuț Leteanu acuză familia Stoian că a mituit medicii de la Tecuci și polițiștii

Părinții lui Fabio Stoian, tatăl și mama acestuia, nu au sunat pe nimeni din familia lui Adrian Leteanu ca să anunțe ce s-a întâmplat, după cum relatează Ionuț Leteanu.

„Era să fac accident când am aflat pe la ora 16.00 ce s-a întâmplat cu copilul meu. L-am sunat pe Iulian Nicolau și mi-a povestit tot ce s-a întâmplat. Acesta plecase deja la Iași, că era accidentat și el la nas, preferând să fie internat la Iași, nu la Tecuci. Mi-a dat numărul de telefon al mamei lui Fabio, iar aceasta mi-a zis că nu e nimic grav, de aia nu m-a sunat, că medicul i-a recomandat să își pună gheață la cap, că-i trece! A vrut să meargă soția mea repede la locul accidentului și i s-a spus de către mama lui Fabio să nu vină, că în 10 minute ei pleacă spre casă! Și mi-au luat copilul, care nici nu știa ce-i cu el, era în stare de șoc, l-au pus să dea declarație că nu are nimic, i-au scos ei, familia Stoian, bilet de ieșire din spital, au mușamalizat cu chirurgul de acolo, cum că nu are nimic, nu i-a pus niciun diagnostic, nimic. Poliția rutieră la fel, i-a luat o declarație când era copilul în stare de șoc, copilul mi-a spus că nu știe ce a semnat, că nu știa ce-i cu el! Apoi l-au luat pe copil în mașina lor, au mers la Poliția Rutieră, unde l-au ținut în mașină două ore și jumătate, iar copilul era inconștient, putea să moară singur în mașina lor! Și-au bătut joc! Mi-au sechestrat copilul! Mi l-au adus acasă, l-au răsturnat în poartă, după ce i-au făcut capul calendar ca să nu depună plângere împotriva lui Fabio!”, a mai spus Ionuț Leteanu.

Adrian Leteanu a fost la un pas de moarte!

Tatăl lui Adrian Leteanu a continuat să ne relateze cum, după ce familia Stoian l-a lăsat pe fiul său în poartă, acesta a leșinat în casă! Mama sa a chemat imediat Ambulanța și l-au dus la spitalul din Bârlad,unde medicii urgentiști bârlădeni, contrar celor de la Tecuci, l-au investigat și au văzut că starea sa este foarte gravă!

„Când i s-a făcut rău băiatului acasă, soția mea a chemat Ambulața și Poliția din Bârlad și au alergat la spital la Bârlad, unde a venit și Fabio cu mama și tatăl lui! Tot spuneau că băiatul meu nu are nimic și medicii bârlădeni l-au găsit cu fractură de craniu de peste 10 cm, cu bule de aer la cap sau la ochi și l-au trimis urgent la Iași!”, a spus Ionuț Leteanu. Despre ce spune în continuare tatăl băiatului rănit la cap, despre ce s-a întâmplat și la Spitalul de Neurochirurgie Iași, vom relata în numărul următor al ziarului.

„Avocata Daniela” spune că Ionuț Leteanu vrea 10.000 de euro ca să nu facă plângere!

Am încercat să luăm legătura cu Liviu Stoian, tatăl lui Fabio Cristi Stoian, pentru a-i cere un punct de vedere referitor la gravele acuzații aduse de Ionuț Leteanu. Liviu Stoian nu a vrut să ne dea niciun punct de vedere, închizând telefonul. În schimb, după câteva minute de la apelul nostru, am fost contactați de o doamnă Daniela, care ne-a spus că îl reprezintă pe Liviu Stoian și că totul este o minciună, acuzând la rândul ei că Ionuț Leteanu le-a cerut 10.000 de euro!

„Sunt Daniela și îl reprezint pe Liviu Stoian. Nu contează în ce calitate. Avocat sunt. Are dovezi domnul Leteanu? Știe domnul Leteanu unde îi este copilul? El nici nu este în țară, domnul Leteanu, este prin Italia! Copilul său este bine, este acasă, mama lui Fabio și mama băiatului lui Leteanu sunt prietene, au fost împreună la spital la Iași. Tatăl copilului Leteanu este plecat în afară, el habar nu are cum este copilul, el vrea bani și atâta tot! I-a spus lui Liviu telefonic acest lucru, că dacă în seara asta, până la ora 6.00 (18.00 – n.r.), nu are 10.000 de Euro, el va lua legătura cu presa și va face un mare…mă rog. Avem mesajele, avem convorbirile înregistrate… Dumneavoastră ați greșit că ați dat numele copilului (Fabio – n.r.)! Tatăl lui Adi Leteanu vede lucrurile pe dinafară și nu știe ce spune, copilul este bine, avem poze cu el, convorbiri cu el, CT-ul arată că este bine, copilul a plecat pe propria semnătură și de la Tecuci și de la Iași, adică … Acești părinți Stoian au plătit asigurare medicală pe un an de zile acestui copil (Adrian Leteanu – n.r.), mama lui Fabio împreună cu mama lui Leteanu au dormit amândouă în aceeași cameră, în același pat, la Iași, până la așteptarea rezultatelor. Toți cei care au fost implicați în acest caz și-au retras plângerile penale, singurul care nu și-a retras este domnul Leteanu, tatăl copilului! Îl amenință pe copil că dacă își retrage plângerea, va merge să locuiască cu Fabio!”, a precizat Daniela, care s-a recomandat că ar avea calitatea de avocat.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

16 COMENTARII

  1. Detalii care nu interesează pe nimeni, mass-media de joasă speță, can-can și circ ieftin. Ați rămas fără subiecte, doamna Cezara, ca de obicei și ne tot plictisiți cu subiectul acesta. Lăsați-i pe cai în măsură să își facă treaba.

  2. s-a gasit cine sa faca plangere, bagati copiii la puscarie pentru 10.000€, nu va mai merg afacerile de care suferea familia Leteanu, prostiutie, droguri, mafie..?Mare paguba si-a fracturat Adi nasul si nu mai are pe ce sa traga cocaina si amfetamine sa isi conduca masinile prin trafic..Pe facebook va postati cu masini de mii de euro si pentru cateva mii distrugeti vieti

    • Rapanosi sunt cei care scriu aiurea nu fratii Stoian Acestia au muncit din greu si muncesc in continuare , de aceea au ajuns unde au ajuns, totul au facut prin munca cinstita, au muncit afara , muncesc si in Romania , platesc impozite consistente la stat, asa ca nu mai vorbiti din invidie , apucati-va de munca, inclusiv ziaristii lui peste prajit …

  3. Asa sunt cateii de curte daca le dai un ciolan repede trec sa lins ciolanul, si la pupat…. stapanii,,daca plodul a gresit (lund substante interzise)cred ca de la magazinul din sat………,de ce sa nu respecte legea si sa fii tras la raspundere???De ce parintii daca sunt responsabili si oameni demni,de ce sa ascunda faptele comise de odrasla sa???Ca traim in Romania si totul se poate cumpara?Nu va ganditi, daca tinerii din masina raman nenorociti pe viata pentru un drogat si un inconstient ,cine ii ingrijeste????Idiotilor ziaritii incearca sa expuna cazul asa cum a fost nu cum vreti voi sa fie.Nu va mai luati de ei altceva mai bun nu aveti de facut????

  4. greseala fatala prin publicarea pozei lui Liviu Stoian in ziar , s-ar putea sa plateasca scump ziarul A-ti auzit de protectia datelor cu caracter personal? fiul este major raspunde daca se constata ca a gresit ,poza tatalui fara acordul acestuia nu avea ce cauta in acest articol nu este implicat el in accident, chiar si numele fiului nu prea ar avea ce cauta pana la finalizarea anchetei. El ca parinte cauta sa-si ajute copilul este alta poveste…………….credem ca orice parinte ar proceda la fel. asa ca nu mai denigrati oamenii daca nu ii cunoasteti.

      • Legea nu permite asa ceva, e buna , e rea, trebuie respectata . NU trebuie sa procedam altfel decat spune legea chiar daca suntem ,,jurnalisti”.Nu trebuie terfelit un om care munceste 14-15 ore/zi.

  5. Minciuni peste minciuni , ne-am convins de toată lumea . De la Cezara care fura curent maxim , acum totul diferit :)) stati liniștiti ca nici băiatul accidentat nu este breaz deloc și merge numai in figuri și tupee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.