spot_img
spot_imgspot_img
24.9 C
Vaslui
25-mai-2024

Dezvăluiri scandaloase ale unui regizor celebru. A mărturisit că a agresat sexual mai multe femei: „Munca noastră e foarte stresantă”

- Advertisement -

Dalibor Matanić, unul dintre cei mai cel mai cunoscuţi regizori croaţi, a mărturisit într-o lungă postare pe Facebook, în urma publicării mai multor articole de presă, că a agresat sexual mai multe femei, declanşând un val de reacţii, informează AFP.

„Totul s-a întâmplat în momentele în care mă aflam sub influenţa alcoolului sau a drogurilor. Munca noastră este teribil de stresantă – dar asta cu siguranţă nu justifică comportamentul meu”, a scris regizorul de 49 de ani pe Facebook, adăugând că a decis să se interneze într-un centru de dezintoxicare, scrie Agerpres. Ministrul croat de Interne, Davor Bozinovic, a anunţat că va fi lansată o anchetă. Regizorul, recompensat la Cannes în 2015 pentru filmul său „The High Sun” (premiul juriului Un Certain Regard), a folosit adesea filmele sale pentru a critica cultura patriarhală şi violenţa împotriva femeilor. „Este un şoc teribil, pentru că se prezenta ca un aliat”, a reacţionat Sanja Sarnavka, activistă pentru drepturile femeilor.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/magazin/timp-liber/showbiz/dezvaluiri-scandaloase-ale-unui-regizor-celebru-a-marturisit-ca-a-agresat-sexual-mai-multe-femei-munca-noastra-e-foarte-stresanta-2751583

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.