-0.4 C
Vaslui
27-ian.-2023

DGASPC Vaslui, cel mai mare angajator din județ, scoate posturi la concurs!

- Advertisement -
ANGAJĂRI… Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui organizează concurs de recrutare în data de 19 mai 2022 (proba scrisă) și 25 mai 2022 (interviul) pentru mai multe posturi.

OFERTĂ… Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui, cel mai mare angajator din judetul Vaslui, cu peste 2.000 de salariați, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a mai multor funcții contractuale de execuție.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui organizează concurs de recrutare în data de 19 mai 2022 (proba scrisă) și 25 mai 2022 (interviul) pentru mai multe posturi, după cum urmează: un post de referent IA în cadrul Aparatului de Specialitate al Direcției- Centrul de Asistență, Orientare, Consiliere și Formare pentru Grupurile Vulnerabile, pentru care se solicită studii medii absolvite cu diplomă de de bacalaureat și vechime în muncă minim 7 ani; două posturi de asistent social debutant, un post de psiholog stagiar, un post de psiholog practicant, un post de asistent medical PL, un post de maseur și un post de șofer, toate cele șapte pentru Ansamblul de Locuințe Protejate pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Vaslui- Echipa Mobilă. Pentru postul de șofer se solicită studii medii/generale, permis de conducere categoriile B, C, D1, atestat profesional pentru transport de persoane și vechime în meseria de șofer de minim 3 ani. Cei interesați de postul de maseur trebuie să aibă studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, un curs de tehnician maseur și vechime în muncă de minim 6 luni. Pentru postul de asistent medical se solicită diplomă de bacalaureat, studii postliceale absolvite cu diplomă de specialitate Asistent medical generalist, certificatul de membru eliberat de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, precum și o vechime în specialitate de minim 6 luni. Pentru cele două posturi de asistent social debutant și postul de spiholog stagiar se solicită studii universitare, fără însă vechime în specialitate. Pentru a putea participa la concurs, candidații trebuie să aibă cetățenia română, cetățenia a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparținând Spațiului Economic European și domiciliul în România, să cunoască limba română scris și vorbit, să aibă o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, și să nu fi fost condamnat/ă definitiv pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității, contra statului ori contra autorității, sau a unor fapte de corupție. Cei interesați pot depune dosarele până în dată de 11 mai 2022, urmând ca concursul să se desfășoare în trei etape succesive: în perioada 12-13 mai se va face selecția dosarelor, în data de 19 mai, ora 11:00, la sediul DGASPC Vaslui va avea loc proba scrisă, iar pe 25 mai, proba interviului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Vor fi angajati doar somitati! Sa-i inscrieti pe loc si la cursurile de CONSILIERI VOCATIONALI ! Cursul acela sustinut de o ospatarita ajunsa mare formatoare. Jenant! Cine a ajuns sa formeze sau sa instruiasca personalul. ” L-am prostit pe nea Nelu care era deja ghiftuit si nu-i imbarligam pe Cazacu care are gusa goala?”- vorbe de carciumari si adevar romanesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.