25.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Diaconescu, candidatul UNPR la prezidenţiale, Onţanu – la Primăria Capitalei

Cristian Diaconescu va fi candidatul UNPR la prezidenţialele din 2014, în vreme ce Neculai Onţanu va încerca, în 2012, să câştige, pentru progresişti, Primăria Capitalei.

Potrivit preşedintelui UNPR, Marian Sârbu, Comitetul Naţional Executiv al partidului a adoptat, astăzi, în unanimitate, o rezoluţie în acest sens.

„Îl considerăm (pe Diaconescu – n.r.) un candidat care poate să câştige alegerile din 2014. Diaconescu e extrem de bine poziţionat pentru această competiţie. Are capacitatea de a vorbi pe înţelesul tuturor, pentru că participă la dialogul politic şi social de foarte mult timp şi, în afară de asta, e un om de stânga, cu vocaţie socială şi credem că poate să îndeplinească extrem de bine acest mandat, inclusiv pentru omul obişnuit, care nu ştie întotdeauna tot ce se întâmplă la Bruxelles sau Washington”, a spus Sârbu, citat de Agerpres.

El a adăugat că UNPR nu va nominaliza candidaţi pentru funcţii acolo unde, din sondaje, va rezulta că partidul nu are şanse. ”UNPR e un partid predictibil. Noi nu facem politică de conjunctură, cu două zile înainte de alegeri şi, doar de dragul de a avea un candidat, să punem acolo un candidat. Şi nu ne referim doar la Preşedinţie”, a mai spus Sârbu.

evz.ro

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here