Diana Şoşoacă a fost exclusă din AUR. Dan Tănasă: „Confirm, nu a înţeles regulile jocului”

Senatoarea Diana Şoşoacă a fost exclusă din Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), potrivit unor surse politice. Avocata nu a comentat, dar colegii de partid au confirmat.

Diana Şoşoacă a fost exclusă din Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR). Deputatul AUR Dan Tanasă a explicat că decizia a fost luată „la capătul unui lung şir de întâmplări” şi că orice membru al formaţiunii trebuie să respecte statutul partidului precum şi cel de demnitar al statului român.

Copreşedintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a declarat, miercuri seara, pentru AGERPRES, că senatoarea Diana Şoşoacă şi deputatul Mihai Lasca au fost excluşi din această formaţiune, pentru motive de „indisciplină de partid şi de inadecvare la codul de conduită parlamentară”.

„Nu e vorba de o demisie, e vorba de o excludere. Am luat o decizie de excludere a doamnei Diana Şoşoacă şi a domnului deputat Mihai Lasca, pentru motive de indisciplină de partid şi de inadecvare la codul de conduită parlamentară. Am convocat conducerea executivă a partidului şi am luat această decizie”, a precizat liderul AUR.

Târziu a adăugat că sunt momente în care nu mai pot fi îngăduite „acte şi fapte şi declaraţii care aduc prejudicii de imagine partidului şi care provoacă discordie în interiorul partidului”. …https://www.romaniatv.net/diana-sosoaca-a-fost-exclusa-din-aur-dan-tanasa-confirm-nu-a-inteles-regulile-jocului_5266458.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ