Diana Şoşoacă îi ameninţă pe adversarii săi politici. Senatoarea spune că are dovezi compromiţătoare care i-ar putea distruge din structurile politice

Diana Șoșoacă a mers sâmbătă în Piața Victoriei pentru a protesta împotriva restricțiilor impuse în România.

Diana Şoşoacă îi ameninţă pe adversarii săi politici. Senatoarea independentă i a lansat și avertismente, amenințând că are dovezi care-i pot face pe adversarii săi să dispară „din toate structurile politice”.

Diana Șoșoacă a făcut apel la nerespectarea restricțiilor pe motiv că acestea nu au nici o bază legală.

„Pentru aflarea adevărului, încetarea minciunii, aflarea crimelor din spitale, pentru încetarea crimelor din școli… Este o tentativă de omor masca aceea în timpul orelor de sport. Cum își permit să facă așa ceva?

”Domnu’ președinte să facă bine să vină aici, așa cum a venit în 2018, când s-a dat jos din jilț și a venit să vorbească la Universitate, alături de popor… Să vină domnul Iohannis să vorbească cu poporul român și cu singurul senator care e alături de oameni. Doamna doctor Groșan este un medic adevărat. Face exact ceea ce trebuie să facă un medic (…) Rapotările sunt mincinoase! N-au legătură cu adevărul! Restricțiile nu au bază legală! Încălcați restricțiile, pentru că vă spune asta un avocat și un senator!”

În ce privește legalitatea protestelor și amenințarea cu amenzile pentru încălcarea dispozițiilor în vigoare, senatorul Diana Șoșoacă a anunțat” Poliția Cetățenilor”:

”Vom înființa și noi poliția cetățenilor români! Nu vă puneți cu mine! Știu prea multe despre voi! Am prea multe dovezi împotriva voastră ca să nu vă clătinați și să nu dispăreți la un moment dat din toate structurile politice! Ați făcut tot ce ați putut ca să nu ajung acolo. Iată că am ajuns datorită poporului!”, a declarat Diana Șoșoacă în fața protestatarilor în Piața Victoriei. …https://www.romaniatv.net/diana-sosoaca-ii-ameninta-pe-adversarii-sai-politici-senatoarea-spune-ca-are-dovezi-compromitatoare-care-i-ar-putea-distruge-din-structurile-politice_5359818.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ