Diana Șoșoacă, jigniri pe bandă rulantă pentru cei care respectă măsurile anti-Covid: „Cât de proști și sclavi puteți fi? Nu vă e rușine? Nu aveți creier să gândiți?”

Senatoarea Diana Sosoaca participa la un mars de protest impotriva restrictiilor impuse de autoritati pentru limitarea infectarii cu COVID-19, intitulat ”Marsul Libertatii! Nu vaccinarii obligarorii!”, in Bucuresti, sambata, 20 martie 2021. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Diana Șosoacă i-a îndemnat din nou pe români să iasă în stradă să protesteze. Deși este la sute de kilometri depărtare de Piața Victoriei, senatoarea le-a transmis urmăritorilor de pe Facebook să iasă în centrul orașului în număr cât mai mare și să nu respecte măsurile anti-Covid.

Diana Șoșoacă i-a îndemnat din nou pe români să iasă în stradă să protesteze. Deși este la sute de kilometri depărtare de Piața Victoriei, senatoarea le-a transmis urmăritorilor de pe Facebook să iasă în centrul orașului în număr cât mai mare și să nu respecte măsurile anti-Covid impuse de autorități.

Șosoacă spune că limitarea mobilității nu poate fi impusă și asta pentru că Guvernul nu-i poate aresta la domiciliu pe oameni.”Ieșiți că, dacă nu, ne omoară pe toți și ne îngroapă în saci în groapa comună. Ăsta e viitorul nostru. Le rup legile în față și îi bag în pușcărie! Veniți! Îi chem pe protestatari în Parlament și să vorbească acolo. Raed Arafat, nici nu meriți să ți se zică ”domnule” la ce mizerii ai făcut în România. Nu vă mai lăsați prostiți, nu mai faceți teste PCR, nu vă poate obliga nimeni. Faceți plângeri penale pentru polițiști, judecători, toți cei care v-au distrus. Nu o să mai aveți bani să vă plătiți casa, mașina, mâncarea. Fără poziția ghiocel, la luptă pentru România și români!”, a transmis Șoșoacă printr-un video postat pe Facebook. …https://www.romaniatv.net/diana-sosoaca-jigniri-pe-banda-rulanta-pentru-cei-care-respecta-masurile-anti-covid-cat-de-prosti-si-sclavi-puteti-fi-nu-va-e-rusine-nu-aveti-creier-sa-ganditi_5376288.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ