19.9 C
Vaslui
25-iun.-2022

Diana Şoşoacă l-a dat în judecată pe Raed Arafat

Senatoarea independentă Diana Şoşoacă l-a dat în judecată pe Raed Arafat. De asemenea, aceasta refuză să plătească o amendă primită din cauza cuvintelor jignitoare pe care i le-a adresat public şefului DSU.

La Curtea de Apel Bucureşti a fost înregistrat procesul deschis al senatoarei, pe 28 februarie 2022, iar instanţa urmează să stabilească primul termen de judecată.

La începutul anului 2022, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării a decis sancţionarea Dianei Şoşoacă, în urma mai multor declaraţii făcute de senatoare la adresa lui Raed Arafat, declaraţiile constituind o faptă de discriminare.

Afirmaţiile: „de ce nu se duce domnul Raed Arafat în ţara lui de baştină”, „vorbeşte despre dânsul la persoana a III-a, probabil că i se trage din limba ţării sale natale”, „nu ştiu cum domnul Raed Arafat şi-a luat examenul de cetăţenie”, „trădătorii nu au ce căuta în România” constituie faptă de discriminare potrivit art. 2 alin. (1) coroborat cu art. 15 din O.G.137/2000, republicată<<, a decis CNCD.

Citeste mai mult: adev.ro/r8sapp

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here