Diana Şoşoacă, revoltată de faptul că sălile de fitness au fost închise: „Dacă eu vreau să trag de fiare, de ce nu mi se permite?”

Diana Şoşoacă s-a arătat foarte deranjată de faptul că sălile de fitness s-au închis din cauza pandemiei de coronavirus.

Diana Şoşoacă s-a arătat foarte deranjată de faptul că sălile de fitness s-au închis din cauza pandemiei de coronavirus.

Senatoarea a criticat Guvernul Cîţu pentru decizia de a închide sălile. „Dacă eu vreau să mă duc să trag de fiare, de ce nu mi se permite să am sală de fitness deschisă 24 din 24?”, a întrebat Diana Șoșoacă, într-un live transmis pe Facebook, în care poartă o conversație cu Luis Lazarus.

Şoşoacă a mai spus că are o soluţie bună pentru ca activitatea sălilor din ţară să rămână deschisă.

„Eu aș ține ca în SUA, unde sunt săli de fitness care merg 24 din 24. Sunt oameni care termină job-ul pe la ora 00.00 și au alt regim, evident. De exemplu, eu! Eu muncesc și 20 de ore din 24.

Dacă eu termin de muncă la ora 00.00 și vreau să mă duc să trag de fiare, să mă dezmorțesc că nu mai pot de dureri de coloană, de ce nu mi se permite să am sala de fitness deschisă 24 din 24? De ce nu se permite piscinelor să funcționeze în acest regim, în condițiile în care sportul întărește sistemul imunitar?!”, a precizat Diana Șoșoacă. …https://www.romaniatv.net/diana-sosoaca-revoltata-de-faptul-ca-salile-de-fitness-au-fost-inchise-daca-eu-vreau-sa-trag-de-fiare-de-ce-nu-mi-se-permite_5383128.html
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ