spot_imgspot_img
4.4 C
Vaslui
27-feb.-2024

Dictatura la Buhoci: Primarita l-a dat afara inclusiv pe prefect

- Advertisement -

– angajati din primarie si consilieri locali o acuza pe primarita Rodica Odobisteanu ca se comporta urit cu ei, ca ii injura, agreseaza si ca ii da afara pe capete – la sfirsitul saptaminii trecute au fost disponibilizati alti patru salariati ai primariei – multi dintre fostii angajati isi cauta acum dreptatea in instanta, in timp ce politicienii locali vor sa faca un referendum pentru demiterea primaritei, deoarece cutitul le-a ajuns la os – Rodica Odobisteanu a reusit sa il trimita la plimbare inclusiv pe prefectul judetului, Constantin Scripat

Comuna Buhoci sta pe un butoi de pulbere. Aici sint tot mai dese revoltele impotriva primarului din comuna, Rodica Odobisteanu. Satenii, angajatii Primariei Buhoci si consilierii locali din comuna spun ca le-a ajuns cutitul la os si ca nu mai pot accepta iesirile primaritei, pe care o acuza de dictatura.

Ultimul scandal a izbucnit la sfirsitul saptaminii trecute, cind alte patru persoane au fost disponibilizate: Mihaela Zaharia, asistentul social al comunei, Maricica Moisa – operator rol, Stefan Dutu – om de serviciu si Daniela Fita, ingrijitoare.

Scandalul creat l-a adus in comuna si pe prefectul judetului, dar fara nici un succes. Oamenii o acuza in continuare pe primarita ca se comporta ca pe mosia ei, ca ea, sotul si fiul fac ce vor in comuna, ca ingradeste accesul oamenilor in primarie si ca in intreaga comuna s-a instaurat dictatura.

“Dorim ca toti cetatenii din comuna profesori, consilieri locali, politie si toate persoanele victime ale abuzurilor facute de primarita si care si-au cistiga dreptatea in instanta sa fie platite de ea personal si nu din banii comunitatii, din contributia cetatenilor”, a declarat Ioan Mocanu, consilier local PNL in comuna Buhoci.

De aceea, consilierii locali din sat si oamenii vor sa stringa semnaturi pentru organizarea unui referendum sa o dea jos pe primarita.

…ziarldebacau.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.