16.8 C
Vaslui
02-oct.-2022

DIFERENTÃ DE VALOARE

- Advertisement -

Stiinta Bacãu – HC Vaslui 41-26 (21-10)

AMICAL DE LUX… HC Vaslui a întâlnit ieri, în cel mai interesant amical al iernii ocupanta locului trei din Liga Nationalã, Stiinta Bacãu. Asa cum era de asteptat, bãcãuanii s-au impus fãrã probleme, la o diferentã de 15 goluri, scor 41-26 (21-10). Elevii lui Gugles nu au contat în joc decât în repriza secundã, atunci când nu au mai fãcut erorile din prima parte.

Handbalistii vasluieni au pierdut la scor, 41-26 (21-10) amicalul cu Stiinta Bacãu, formatie care a încheiat turul pe podiumul Ligii Nationale. În prima reprizã, terenul s-a înclinat în favoarea bãcãuanilor care au fãcut tot ce au vrut cu defensiva noastrã, în vreme ce atacul Vasluiului nu a functionat deloc. Soarta meciului a fost decisã încã de la pauzã, însã Caciuc si compania au avut o tresãrire de orgoliu si au jucat în partea a doua de pe picior de egalitate cu o echipã de top din România. Cei doi antrenori au folosit tot lotul pe care l-au avut la dispozitie. Dupã joc, tehnicianul Liviu Gugles considerã cã jocul a fost pierdut în prima parte, atunci când elevii sãi au fãcut multe greseli. “Meciul s-a pierdut în prima reprizã când am fãcut foarte multe greseli. În repriza secundã ne-am revenit si am fost mult mai atenti, însã nu am reusit sã revenim si pe tabelã. A fost un test util pentru cã am dat posibilitatea tuturor jucãtorilor sã joace împotrive unei echipe din prima ligã”, a declarat Liviu Gugles. Conducerea echipei doreste sã perfecteze un nou meci de pregãtire, la sfârsitul acestei sãptãmâni, împotriva colegei de serie, CSM Focsani.

HC Vaslui: Plesca, Closcã – Caciuc (7), Nemenco (4), Soare (4), Anton (3), Ifrim (3), Barac (2), Cîmpanu (2), Arbone (1), Ragea, Eros, Dospinescu, Rugaci.

Antrenori: Liviu Gugles si Laurentiu Cozma.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.