DIICOT a intrat în forță în traficanții de droguri: 33 de persoane duse la audieri

Procurorii DIICOT au făcut luni 11 percheziţii în Botoşani, 33 de persoane fiind duse la audieri,l într-un dosar în care o persoană este suspectată că a procurat, deţinut şi vândut în repetate rânduri, direct sau prin intermediari, în special către tineri, diverse cantităţi de cannabis, informează News.ro.

”La data de 05.10.2020 procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Botoşani împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Botoşani au efectuat un număr de 11 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Botoşani, la locuinţele unor persoane suspectate de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc. În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în perioada aprilie 2019 – septembrie 2020, o persoană a procurat, deţinut şi vândut în repetate rânduri, în special către tineri, diverse cantităţi de cannabis. Distribuţia drogurilor de risc s-a realizat atât din anumite locuinţe de pe raza municipiului Botoşani, cât şi stradal, personal de către suspect sau prin intermediul unor persoane din anturajul său, folosite ca distribuitori pentru predarea drogurilor şi respectiv preluarea sumelor de bani”, transmite DIICOT.

 …https://www.stiripesurse.ro/foto-diicot-a-intrat-in-forta-in-traficantii-de-droguri-33-de-persoane-duse-la-audieri_1513139.html?utm_medium=notification&utm_source=site&utm_campaign=os
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ