spot_imgspot_img
11.9 C
Vaslui
13-apr.-2024

Dimensiunea corupţiei în cazul Ambulanţa Neamţ: 26 de acuzaţi, inclusiv un director şi un lider de sindicat

- Advertisement -

Procurorii DNA au extins cercetările în cazul directorului de la Ambulanţa Neamţ, sub acuzare fiind puse noi persoane pentru dare şi luare de mită, plus complicitate

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat pe 28 iunie 2022, că în dosarul concurcursurilor trucate pentru angajări definitive la Ambulanţa Neamţ au fost extinse cercetările faţă de alte 15 persoane. E vizat de alte escrocherii fostul manager interimar, Dan Morenciu, care fusese numit în funcţie de circa patru luni.

Are 67 de ani şi urma să iasă la pensie în toamna acestui an, dacă nu cumva i se prelungea mandatul. Printre cei care fac acum obiectul dosarului penal se află acum şi liderul de sindicat, Gladior  Andronache, care avea „misiunea“ de a colecta bani de la cei care-şi doreau job-uri definitive la instituţia sanitară menţionată. Iată ce se arată într-un comunicat DNA:

„S-a dispus extinderea urmăririi penale pentru infracţiuni de corupţie faţă de alte 15 persoane şi faţă de managerul general interimar al Serviciului de Ambulanţă Neamţ pentru alte infracţiuni faţă de cele deja mediatizate, după cum urmează: Morenciu Dan Dorin, în sarcina căruia s-a reţinut comiterea infracţiunii de luare de mită, în formă continuată (…) Maria Luminiţa Rozonschi asistent-şef (….), complicitate la luare de mită şi Gladior Andronache, ambulanţier (…) complicitate la luare de mită“.

Citeste mai mult: adev.ro/re733o

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.