spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
21-mai-2024

Din banca de liceu la şcoala de corecţie. Caz de tentativă de omor în Neamţ

- Advertisement -

Un tânăr din Dagâţa, judeţul Iaşi, Andrei V., a fost găsit vinovat de săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor şi pentru că la data faptei era minor, având 17 ani, a fost condamnat la internarea într-un centru educativ pe o perioadă de doi ani.

Aceasta era sentinţa Tribunalului Neamţ. Fusese pronunţată în luna iulie a acestui an, iar zilele trecute a devenit definitivă după ce acuzatul a contestat-o la Curtea de Apel Bacău. „Dispune obligarea inculpatului la plata către SPS a sumei de 5.000 de lei cu titlu de daune materiale şi 10.000 lei cu titlu de daune morale“, conform instanţei.

Infracţiunea s-a petrecut pe 6 iunie 2021, autorul fiind depistat a doua zi, la locuinţa părinţilor din satul Zece Prăjini, comuna Dagâţa, judeţul Iaşi. A fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat Tribunalul Neamţ, pentru a se lua o măsură preventivă, iar magistraţii au decis arestul la domiciliu.

Autorul şi victima erau colegi de şcoală. Unul în anul I, iar celălalt în anul II, la Colegiul Danubiana Roman, dar nu se prea omorau cu frecvenţa la cursurile şcolii profesionale de la unitatea de învăţământ menţionată. Inspectoratul Şcolar Neamţ preciza că aveau peste 200 de absenţe…https://adevarul.ro/stiri-locale/piatra-neamt/din-banca-de-liceu-la-scoala-de-corectie-caz-de-2215065.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.