5.4 C
Vaslui
07-dec.-2022

Din culisele Yeezy, brandul lui Kanye West: inspirație nazistă, concedieri fără previz și „haos pur“

- Advertisement -

Foști angajați au descris compania lui Kanye ca fiind asemănătoare unei secte, un loc în care puteai fi intimidat, umilit și concediat doar pentru că-ți place Drake.

Foști angajați ai rapperului, care au lucrat pentru compania Yeezy, au dezvăluit detalii incredibile despre comportamentul lui West. Publicația „Rolling Stone“ a vorbit cu mai mult de 10 angajați ai lui Kanye West, implicați în lansarea noii colecții a brandului Yeezy, una dintre cele mai populare mărci de haine și încălțăminte, realizată în parteneriat cu Adidas.

Declarațiile sale antisemite din ultima perioadă – care s-au soldat cu încetarea colaborării cu Adidas, o „gaură“ în avere de 1,5 miliarde de dolari, precum și pierderea altor parteneriate importante – nu sunt, se pare, o noutate, potrivit foștilor angajați.

Kanye West nu numai că nu era la prima abatere în ceea ce privește comentariile antisemite, dar nazismul a fost una dintre sursele sale de inspirație pentru hainele din colecție. În plus, atitudinea sa față de angajați, de la simpli executanți la directori, era aproape intolerabilă, potrivit „Rolling Stone“…https://adevarul.ro/showbiz/vedete/din-culisele-yeezy-brandul-lui-kanye-west-2219089.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.