spot_imgspot_img
spot_img
-1.4 C
Vaslui
09-dec.-2023

Din doua partide, trebuie sa aleaga doar unul!

- Advertisement -

MÃSURI Primarul comunei Ibãnesti, Benone Pletea, afirmã cã va întocmi un raport cãtre Consiliul Local pentru a declara vacant locul actualului consilier PSD, Costicã Botez, prins recent cã ar fi, în acelasi timp, si membru al PDL. De cealaltã parte, Costicã Botez spune cã adeziunea ar fi fost falsificatã chiar de cãtre primarul comunei, între cei doi existând un conflict mai vechi. Cu toate acestea, consilierul cu pricina existã în baza de date a Organizatiei Judetene a PDL “Costicã Botez este membru PDL”, declarã deputatul Dan Marian. Cazul de la Ibãnesti scoate la ivealã haosul din sânul Organizatiei Judetene a PSD Vaslui

Primarul de la Ibãnesti, Benone Pletea, declarã cã miercuri, 29 septembrie, va supune Consiliului Local al comunei un proiect de hotãrâre prin care se va declara vacant locul lui Costicã Botez, actual consilier al PSD, dar si presedinte al organizatiei PSD Ibãnesti. În urmã cu douã zile, cotidianul “Vremea Nouã” a intrat în posesia adeziunii la PDL semnatã de consilierul cu pricina în data de 22 februarie 2010 semnalând faptul cã Botez joacã la douã capete fãrã ca nimeni sã ia atitudine. Primarul comunei spune cã Botez ar fi exercitat si dupã aceastã datã (22 februarie 2010) functia de consilier local, cã a votat si a semnat acte în calitate de consilier. “Nimeni nu a stiut cã s-a înscris în PDL. Noi l-am primit de la începutul acestui an la sedintele Consiliului Local fiind ferm convinsi cã este consilier local din partea PSD. M-am uitat si eu pe adeziunea aceea si cred cã este scrisul lui. Eu nu am falsificat nimic, nu mã dedau la asemenea josnicii!”, spune Benone Pletea, primarul de la Ibãnesti. Teoretic, înscrierea persoanei într-un partid înseamnã demisie din partidul al cãrui membru a fost anterior. Cu toate acestea, sefii pesedisti de la Vaslui nu au fost informati cu privire la plecare lui Botez din partid, astfel cã toatã lumea încã îl crede presedintele Organizatiei PSD Ibãnesti. Totusi, în PDL circulã o poveste amuzantã în legãtura cu adeziunea lui Botez. Acesta ar fi semnat-o într-un moment de furie, a doua zi dupã ce a fost ales Victor Ponta presedinte al partidului (21 februarie 2010 n.r.). Costicã Botez ar fi fost un mare partizan al lui Mircea Geoanã si, în momentul în care a auzit cã aceata a pierdut alegerile, s-ar fi dus imediat si ar fi cerut sã intre în PDL.

Botez: “Nu sunt membru PDL, mi-au falsificat semnãtura!”

De cealaltã parte Costicã Botez neagã cã ar fi semnat vreodatã o adeziune la PDL si spune cã este, în continuare, membru PSD. “Nu sunt membru PDL, mi-au falsificat semnãtura! În ziua de azi se poate recurge la mijloace josnice pentru rãzbunare, asa cã nu mã mirã acest lucru. Eu am venit la sedintele de consiliu local în calitate de consilier PSD. Consider cã este o rãzbunare din parte primarului Benone Pletea”, spune Costicã Botez.

Dan Marian: “Botez este membru PDL”

Consilierul cu pricina este totusi recunoscut ca membru al PDL de chiar seful organizatiei judetene. Costicã Botez figureazã în baza de date a PDL Vaslui. Presedintele Organizatiei Judetene a PDL afirmã cã Botez este membru democrat – liberal cu acte în regulã. “Botez este membru al PDL” a declarat, deputatul Dan Marian.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.