27.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Din Liga 1, golgeter la judet!

MARCATOR… Atacantul Gârceniului, Alin Moraru a marcat în aceastã editie de campionat 20 de goluri, în doar paisprezece jocuri, având o medie de 1, 42 goluri pe meci! Cu cele 20 de reusite, Moraru este golgeterul campionatul judetean de fotbal.

Alin Moraru are 24 de ani si a început fotbalul la grupele Liceului cu Program Sportiv Vaslui, de acolo fiind transferat la FCM Bacãu (2002-2003), echipã la care a fost aproape de a debuta în Liga I, fiind doar rezervã la câteva partide. Revenit în judet, Moraru a evoluat în Liga a III-a cu FCM Husi, dupã care a ajuns la prima echipã a Vasluiului, acolo unde în era Sdrobis a fost rezervã la câteva meciuri din Liga I. Ioan Sdrobis a pãrãsit Vasluiul, iar atunci când a fãcut-o a luat cu el si doi jucãtori, pe Alin Moraru si Dragos Grigore, actualmente jucãtor la Dinamo Bucuresti. Ajuns la CFR Timisoara (Liga a II-a), Moraru a marcat într-un tur de campionat opt goluri, însã din cauza unei accidentãri grave, dar si a faptului cã nu si-a primit o parte din bani, Moraru a fãcut pasul înapoi, ratând ocazia de a-si îndeplini visul, acela de a juca în Liga I. A revenit la Vaslui si a promovat cu echipa a doua în Liga a III-a, iar un an mai târziu a ratat promovarea cu Dinamo Râsesti. Adus la Gârceni de primarul comunei, Moraru demonstreazã cã locul sãu nu e în Liga a IV-a, fiind de departe unul dintre cei mai buni jucãtori din liga lui Stãnisteanu, reusind sã înscrie nu mai putin de 20 de goluri în aceastã editie de campionat. “Îmi pare rãu cã am avut ghinion si nu am continuat la o echipã din ligile superioare. Eu acu joc de plãcere, dar îmi fac datoria”, a spus Moraru. Vârful celor de la FC Gârceni este urmat în clasamentul golgeterilor din seria “Nord” de Andrei Niticã (Avântul Zãpodeni, 19 ani) cu 14 goluri si Andrei Popescu (Vointa Stefan cel Mare, 21 ani) cu 10 goluri.

“E un jucãtori bun”

Omul care l-a adus la Gârceni, primarul Mircea Scutelnicu spune cã a fost inspirat atunci când l-a adus pe Moraru la Gârceni. “E un jucãtor bun, care a jucat si în ligile superioare. Dacã în retur va reveni si Matei de la SC Bacãu, cred cã vom putea sã ne batem pentru câstigarea campionatului”, a declarat Mircea Scutelnicu.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

15 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here