0.6 C
Vaslui
06-dec.-2022

Din nou acasa

- Advertisement -

SPECIAL… Meciul din aceastã searã va avea o încãrcãturã aparte pentru fundasul stânga, Silviu Bãlace, cel care este nãscut în Oltenia, la Caracal, si care a luat contact cu fotbalul mare chiar la Universitatea Craiova. Bãlace a evoluat pentru ‘‘juveti’’ si în returul sezonului trecut, la acea vreme declarând cã îsi doreste sã rãmânã la Craiova si sã îsi încheie cariera în Bãnie.

Silviu Bãlace pãrea iesit la un moment dat din planurile de viitor ale “galben-verzilor”, cu atât mai mult cu cât cu greu cineva l-ar fi putut scoate din primul ‘‘11’’ pe Hugo Luz. Desi pânã înainte de partida contra CFR-ului , Bãlace nu bifase nici un minut în acest sezon de primã ligã în formatia ‘‘galben-verde’’, accidentarea fundasului portughez a fãcut ca ‘‘Nedved’’ sã fie prima optiune a lui Hizo pentru a acoperi postul deficitar. Evolutia din meciul cu CFR Cluj si seriozitatea cu care se antreneazã par sã îl propulseze în primul ‘‘11’’ chiar si dupã ce portughezul Luz va reveni dupã accidentare. La fel ca si colegii lui, Bãlace a plecat foarte încrezãtor spre Craiova, dar a fost destul de rezervat în declaratii pe seama meciului. A afirmat doar cã pe ‘‘galben-verzi’’ îi va astepta un meci greu în Oltenia, meci pe care trebuie sã îl câstige dacã doresc sã se claseze cât mai sus în campioant, la finalul sezonului. ‘‘Va fi un meci foarte greu pe care noi trebuie sã îl câstigãm numaidecât. Da, mã întorc acasã, dar înainte de toate cele trei puncte puse în joc sunt mai importante. Sper sã fie un meci frumos.’’

A vrut sã-si încheie cariera la Craiova

Silviu Bãlace s-a nãscut la Caracal si a debutat în prima ligã chiar la echipa Universitatea Craiova, echipã la care a fost legimitimat în sezoanele 1996-2002. Nu s-a remarcat însã în Oltenia, dar avea sã o facã câtiva ani mai târziu în Banat, la Poli Timisoara, acolo unde era alintat de suporteri ‘‘Nedved’’. A urmat apoi un transfer cu cântec la Dinamo, pentru ca dupã doar un sezon petrecut în ‘‘Groapã’’ sã fie transferat la FC Vaslui. Si aici povestea de dragoste pãrea sã se destrame prematur, fundasul fiind împrumutat pentru un retur chiar la adversarã din aceastã searã, Universitatea Craiova. Perioada petrecutã în Bãnie i-a priit fundasului stânga, la acea vreme Bãlace declarând cã îsi doreste sã rãmânã în Oltenia si cã nu vrea sã se mai întoarcã la Vaslui. Cele douã cluburi nu s-au înteles asupra sumei de transfer astfel încât Bãlace a revenit la Vaslui, acolo unde, la 31 de ani, va încerca alãturi de colegii sãi, sã obtinã cea mai mare performantã din carierã : câstigarea titlului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.