spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Din om al legii, infractor: un polițist s-a lăsat de meserie și s-a înhăitat cu hoții pentru a face bani!

- Advertisement -
INCREDIBIL… Un fost polițist din comuna Zorleni și-a dat demisia din poliție și s-a apucat de furat, făcând „trupă” de șoc cu hoții din Murgeni! (sursa foto: Facebook)

POLIȚIST-HOȚ… Mădălin Iulian Silitră, de 24 de ani, care a fost un timp agent de poliție la Zorleni, și-a dat demisia din Poliție și s-a apucat de furat. În anul 2020, a plecat de la Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui după ce ar fi provocat un accident rutier, beat fiind. Acum, pe 22 noiembrie, acesta s-a înhăitat cu doi minori din Huși și doi adulți din Murgeni și au venit cu mașina în Bârlad, căutând ceva de furat! Nu au avut ce, așa că s-au gândit să meargă în altă parte, dar nu mai aveau benzină la mașină. Au pus-o de o furăciune la un Peco din oraș. Și-au tras cagule pe față, au acoperit numerele la mașină și au alimentat cu benzină rezervorul, după care au fugit. Nu departe, pentru că fiind alertată poliția, cagulații lui Silitră au fost prinși și încătușați! Iar judecătorii l-au băgat în arest preventiv, atât pe el, cât și pe Inspector Stan, un tânăr din Murgeni, deja cunoscut infractor!

Polițiștii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut în noaptea de 21/22 noiembrie, cinci bărbați cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani, din județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat. Oamenii legii au documentat și probat activitatea infracțională a celor cinci bărbați, bănuiți de comiterea unui furt calificat și complicitate la furt calificat, în aceeași seară, la o benzinărie de pe raza municipiului Bârlad. „În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, în data de 22 noiembrie a.c., ora 01.20, persoanele bănuite au alimentat cu combustibil un autoturism înmatriculat în județul Vaslui și au plecat fără să plătească, prejudiciul creat fiind de peste 200 de lei”, a precizat agentul Mălina Popa, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Fostul polițist, actual hoț, a ajuns în arest preventiv

În ziua de 22 noiembrie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii bârlădeni au dispus față de cei cinci bărbați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile față de trei dintre persoanele bănuite, iar pentru celelalte două persoane, și anume Mădălin Iulian Silitră și Stan Inspector, s-a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbaților „Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad în dosarul de urmărire penală și dispune arestarea preventivă a inculpatului S.M.I pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat (faptă săvârșită la data de 22.11.2022 – persoană vătămată Societatea OMV PETROM S.R.L.), și a inculpatului S.I., pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, (faptă săvârșită la data de 22.11.2022 – persoană vătămată Societatea OMV PETROM S.R.L.)”, este sentința dată de judecătorul de drepturi și libertăți al Judecătoriei Bârlad. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu apel, lucru pe care l-au și făcut cei doi arestați preventiv.

Fostul polițist Mădălin Iulian Silitră, cunoscut ca un veritabil infractor și la Iași!

Mădălin Iulian Silitră și-a dat demisia din Poliție și s-a apucat de furat. Din anul 2020 a plecat de la Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui după ce ar fi provocat un accident rutier, beat fiind. Fost polițist la IPJ Vaslui, la Postul de Poliție Zorleni, a fost unul dintre cei mai căutați hoți din țară. Iulian Silitră și-a dat demisia din Poliție și a fost prins în februarie a.c., la Iași, după ce a comis 9 spargeri. Acesta a petrecut o noapte în arest. Chiar foștii săi colegii l-au băgat acolo. La 24 de ani, Silitră a fost și polițist, dar și infractor. Angajat din sursă externă la IPJ Vaslui în anul 2016, acesta și-a încheiat activitatea în 2020, când și-a dat demisia.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

    • Te referi la corupții și hoții de la DGA ? COSMINEL e un mare corupt, face itp ul gratis dar se iubește cu porcuroarea Irinuca de la Iasi si Își permite!
      Cei de la ordine publica și proximitate au taxa de smecher în Piata Traian!
      Cei de la Judiciară niște betivi care combina dosare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.