Din străinătate, Ionuț Moșailov reacționează și își pune adversarul la punct: “Te-am fugărit la Vaslui și ți-o vei lua cât de curând și la Bârlad” (VIDEO)

Ionuț Moșailov

AMENINȚĂRI… Băieții duri ai Vasluiului nu mai încasează taxe de protecție, nu își mai împart teritorii și nu se mai bat pe străzi. Mai nou, atunci când apele se tulbură între ei, își aruncă “bezele” pe TikTok sau fac live-uri pe Facebook. În perioada aceasta, între Ionuț Alistar și Ionuț Moșailov se duce un război de la distanță, după ce primul i-a criticat pe toți cei care se auto-intitulează interlopi de Vaslui. Fără a nominaliza pe cineva, Alistar i-a sfătuit pe aceștia să nu mai poarte borsete dacă tot ascultă manele dedicate “mafioților”, pentru că se fac de râs. Un mare fan al acestor accesorii, Moșailov s-a simțit vizat și din străinătate a lansat o serie de amenințări la adresa lui Alistar. “Te-am fugărit prin Vaslui și ți-o vei lua cât de curând și la Bârlad, acolo unde te-ai mutat. V-a dat nasol că-mi iau borsete la 600 (n.r. de euro), dar eu mai pun și ceva în ele, nu le țin degeaba. Tu de ce să-ți iei borsete, să ții covrigi în ea?”, i-a transmis Moșailov adversarului său.
12 COMENTARII

 1. Mosailov= harlet de la Vaslui cu cizmele in portbagajul carutei:) masaj la vaca, boule.as pisa o pe iapă de sorta in fund.cu spegherma.asa merita.stil pogorno.

 2. Alooo….Miliția !!!! ANDRONACHI, coruptuleeeeee!!!!! Nu te mai sesizezi din oficiu pt amenințări in spațiul public ? INTR-o buna zi ai sa ajungi acolo unde i-ai trimis pe mulți, Frustratule !

 3. Am auzit ca aștea de la vremea nou sunt prostii…Eu nu credeam. dar acum puțin zis prostii…is trecuți….băiatul ala Alistar o facut si el o glumă si proștii de la vremea nou au făcut sa creadă ca e pentru moșailov.si prostu o Halit

 4. Se mai si imbatraneste.Fiecare cu vremea lui.Lasati omu in pace cu comentarii de rahat.
  Ce daca face spune si drege?
  V-ati luat caroteala si sunteti dusmanosi acuma aa?
  Ati prins momentu si va frecati mainile pe langa tastatura.
  Pshidihuoa.

LĂSAȚI UN MESAJ