17.7 C
Vaslui
16-mai-2022

Diplome de aur pentru opt cupluri negreștene care împlinesc 50 de ani de căsătorie

MANIFESTARE… Autoritățile negreștene își propun să organizeze și anul acesta o ceremonie pentru familiile care își aniversează nunta de aur.

NUNTA DE AUR… Opt cupluri din orașul Negrești vor fi sărbătorite și premiate de autoritățile locale pentru împlinirea a 50 ani de căsătorie neîntreruptă. Aceștia vor primi o “Diplomă de Aur” și un premiu în valoare de 500 lei. “Având în vedere că în ultimii ani s-a reliefat trendul descendent al căsătoriilor, ceea ce a determinat scăderea natalității și creșterea numărului de divorțuri, ca o contrapondere a acestei situații, apare necesitatea de a încuraja încheierea căsătoriilor și prin exemplificarea căsătoriilor trainice a cuplurilor care au împlinit 50 ani de căsătorie neîntreruptă”, se arată în Referatul anexat proiectului de hotărâre privind acordarea „Diplomei de aur” și a unui premiu în valoare de 500 lei, din bugetul local pe anul 2021, cuplurilor negreștene care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.

Astfel, autoritățile negreștene își propun să organizeze și anul acesta o ceremonie pentru familiile care își aniversează nunta de aur. “În viața fiecăruia dintre noi există evenimente speciale, de bucurie, pe care le împărtășim cu familia, prietenii și nu numai, evenimente cum ar fi vârsta majoratului, evenimentul căsătoriei și cel al împlinirii a 50 de ani de căsătorie. Noi, ca instituție publică locală, nu trebuie să lăsăm ca aceste evenimente să treacă neobservate, de aceea, autoritatea administrației publice locale și-a propus ca și în acest an, să marcheze evenimentul împlinirii a 50 de ani de la căsătorie, cuplurilor care s-au căsătorit și domiciliază în orașul Negrești, prin oferirea unui premiu în semn de prețuire și respect, pentru exemplul pozitiv oferit negreștenilor. În acest sens, propun acordarea sumei de 500 lei fiecărui cuplu care a împlinit 50 de ani de căsătorie în anul 2021. Consider că este un gest de demnitate și un exemplu pentru generațiile care vin din urmă, un act de recunoștință pentru cei care au fost devotați familiei și comunității, timp de jumătate de secol”, spune primarul orașului Negrești, Cristi Rusu.

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Poate nu faceți ca la Vaslui unde nu au avut baza de date bine pusă la punct și au sărit pe unii și au băgat pe alții care peste vreo câțiva ani vor face vârstă aia frumoasă… Dar poate nu .. Vedeți la buletine sau starea civila cum se cheamă acolo .. Nu va faceți de râs, nu voia nimeni pomana lui Vasile P. dar măcar să i fi chemat pe oameni, se bucurau, poate ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here