spot_img
17.9 C
Vaslui
22-iun.-2024
spot_img

Directoarea bibliotecii din Rădăuţi, desfigurată şi violată de propriul fiu

- Advertisement -

Directoarea Bibliotecii Municipale „Tudor Flondor” din municipiul Rădăuţi, Angela Man, în vârstă de 59 de ani, a fost ieri dimineaţă victima unei agresiuni deosebit de grave, fiind desfigurată în bătaie şi violată de propriul său fiu. Scenele de coşmar s-au petrecut în apartamentul din Rădăuţi în care femeia locuia împreună cu fiul său în vârstă de 31 de ani, agresorul fiind oprit de poliţiştii care au intrat în casă.

Continua să îşi violeze mama căzută într-o baltă de sânge

Ieri dimineaţă, în jurul orei 8.15, un apel la 112 a anunţat că din locuinţa femeii de 59 de ani se aud ţipete şi lovituri înfundate. O patrulă de ordine publică a fost trimisă în scurt timp la faţa locului, poliţiştii au bătut la uşă, dar nu a răspuns nimeni. Întâmplarea a făcut ca după câteva minute să apară un cuplu, prieteni de-ai familiei Man, care aveau o dublură de la cheia apartamentului. Uşa a fost deschisă, iar poliţiştii au pătruns în interior. În momentul când au pătruns în prima încăpere, oamenii legii au descoperit-o pe proprietara apartamentului, Angela Man, zăcând inconştientă într-o baltă de sânge, în timp ce fiul său Cosmin o viola. Coşmarul a luat sfârşit după ce poliţiştii l-au ridicat pe individ şi l-au încătuşat. Femeia fusese lovită anterior de mai multe ori în cap cu o veioză, urmele de sânge din casă arătând că între cei doi s-a dat o lungă luptă. Având în vedere starea în care se afla femeia şi furia agresorului, mărturisesc surse judiciare, orice minut de întârziere putea însemna moartea femeii. Vecinii au povestit că în noaptea de miercuri spre joi femeia dormise la o prietenă, tocmai din cauza agresivităţii fiului său.

Externat de mamă, pe propria răspundere

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost internată în stare gravă, dar stabilă. Fiind vorba de viol şi tentativă de omor, cazul a fost preluat de lucrătorii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. Conform unor surse demne de încredere, Cosmin Man, care a lucrat o scurtă perioadă şi la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, era cunoscut cu afecţiuni psihice şi fusese externat din spital după ce mama sa garantase pentru el.

Cosmin Man: „Am vrut să fac sex cu ea”

După ce a fost audiat, ieri după-amiază, suspectul a fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, pe baza ordonanţei de reţinere pentru 24 de ore. Astăzi, procurorul de caz îl va prezenta instanţei de judecată, Tribunalul Suceava, cu propunere de arestare preventivă. Deşi acesta a avut în trecut probleme de sănătate de ordin psihic, anchetatorii au decis că se impune prezentarea acestuia instanţei de judecată, la audieri individul fiind cât se poate de lucid. Surse judiciare au mai precizat că la audieri bărbatul de 31 de ani a mărturisit sec: „Am vrut să fac sex cu ea”. Cosmin Man este absolvent de studii superioare şi lucra ca bibliotecar, la instituţia condusă de mama sa.

www.monitorulsv.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

81 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.