spot_img
27.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Directorul CEC Vaslui, Adrian Tonița a murit. S-a electrocutat în locuința sa din Bârlad

- Advertisement -

BLESTEM… Șoc în lumea bancară! Adrian Tonița, directorul Sucursalei CEC Bank Vaslui, a murit electrocutat în timp ce umbla la panourile solare de abia instalate în locuința sa din Bârlad. Vestea a picat ca un trăznet și bârlădenii vorbesc de un blestem, pentru că fix acum 8 ani, acestuia i-a ars casa! Cei care l-au cunoscut se întreabă ce l-a mânat pe acesta ca după ploaia de aseară, în jurul orei 21.45, să urce pe casă și să-și monteze panourile solare. Două ambulanțe au venit la fața locului și au încercat resuscitarea acestuia, însă fara sanse de reusita. S-a constatat decesul, iar trupul acestuia a fost trimis la Vaslui, la Medicina Legală pentru autopsie. „Nu ne vine să credem! Un om atât de jovial, atât de bun și un profesionist, să plece de lângă noi atât de devreme! Avea doar 56 de ani și toată viața înainte! Moartea sa este una violentă și dacă mă întrebați pe mine, inexplicabilă. Dar probabil că așa i-a fost scris”, a declarat un angajat de la CEC, care din respect pentru familie a preferat să rămână în anonimat. Reprezentanții Spitalului Județean Vaslui au confirmat moartea directului de la CEC spunând că în câteva ore trupul neînsuflețit al acestuia va fi predat familiei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

14 COMENTARII

 1. Vasile ! Sunt intitutii ale STATULUI care sunt plati din bani PUBLICI pentru a RESPECTA LEGEA . PARCHET , politie etc .
  Trebuia sa FACI conform legii PLANGERE .
  CINE TEA OPRIT ?
  AVEAI TOT DREPTUL .

 2. De ce ștergeți comentariile din care reiese un adevăr. Doamna Gabi Volocaru dacă dvs. o funcționară hoață de la CEC Codăesti care se numește Codreanu Viorica fostă Hordilă v-ar fi furat banii dvs. ce ați fi făcut? Domnul care a murit nu i s-a mișcat nici un mușchi al feței faptul că o funcționară de la CEC a fost hoață și a furat banii. Mă așteptam să spună „că nu e posibil așa ceva”. Mă întreb unde-i era locul la această funcționară? Duci bani la CEC și funcționara ți-i fură în cârdășie cu un membru al familiei care se numește Ghetu Lucia? Unde se încadrează această faptă? După dvs doamna sau domnul Volocaru ce ar fi trebuit să facă fostul director actualul cadavru?

 3. Dumnezeu sa il odihneasca in pace. Condoleante familiei. Un om deosebit.Ce pacat ! Voi fi recunoscatoare mereu pentru sprijinul acordat.

 4. DUMNEZEU sa fie alaturi de dumnealui , a fost UN om deosebit , UN om ce nu prea SE Mai gaseste Azi , a ajutat cat a putut in limita posibilitatilor a bunului SIMT si Al legii .
  ( COMENTARIILE rautaciose nu au rostul )
  Condoleante faniliei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.