spot_imgspot_img
22.4 C
Vaslui
15-apr.-2024

Directorul controversat al CSM „Hușana” Huși, criticat de edili că nu face nimic, dar ia salariu mare, a vrut să se pozeze muncind din greu, dar s-a făcut de râs

- Advertisement -

CONTROVERSE… Dupã ce în Consiliul Local (CL) Husi, directorul Clubului Sportiv Municipal „Husana”, Mihai Cehan, a fost luat la ochi de cãtre unii edili, care i-au reprosat lipsa de activitate, aroganta, dar si atitudinea refractarã inclusiv fatã de membrii din Consiliul de Administratie al Clubului, iatã cã Cehan a gãsit o modalitate prin care sã arate la toatã lumea cã face treabã, nu stã degeaba pe salariu mare, cum reclamã unii consilieri locali. Concret, dupã cea mai recentã sedintã de CL, unde iar a fost criticat pentru „activitatea aproape inexistentã”, dupã cum s-a exprimat consilierul Radu Bobârnat, directorul Cehan s-a apucat sã facã niste sesiuni foto, care sã îl surprindã exact când munceste mai cu spor, adicã, ba când stã de vorbã cu o femeie de serviciu, ba dã indicatii importante unui electrician care n-ar fi putut, fãrã ghidajul directorului, sã mestereascã un corp de iluminat, ba când râde, optimist, în timp ce se uitã la niste muncitori care curãtã gunoaiele de pe lângã baza sportivã. Numai cã, dupã ce a postat succesiv pe Facebook imaginile care, în opinia sa, ar fi trebuit sã închidã pe veci gura cârcotasilor, un husean hâtru l-a întrebat, subtil, dacã asa munceste el de obicei: „Cu mâinile în buzunare?”, a comentat, amuzat, localnicul. Ei bine, directorul Cehan, probabil enervat de „îndrãzneala” concitadinului, i-a sters comentariul. Cârcotasii însã l-au salvat la timp. „O pozã cât o mie de cuvinte”, a scris, revansard, directorul Cehan, la urmãtoarea fotografie postatã, cu care s-a gândit cã… va rupe gura târgului.

Clubul Sportiv Municipal „Husana” Husi a fost înfiintat în 2022 prin votul Consiliului Local, iar executivul a sustinut atunci cã numai asa, copiii din municipiu vor avea acces neîngrãdit si complet gratis la activitãti sportive precum fotbalul, baschetul, handbalul etc. Numai cã nici bine nu a fost instalat Mihai Cehan la conducerea Clubului finantat exclusiv din bugetul public, cãci în Consiliul Local au si început sã curgã reclamatiile, culmea, chiar de la consilierii care au fãcut sau fac parte din Consiliul de Administratie al obiectivului. Primul care a atras atentia cã directorul Cehan nu are activitate, nu convoacã sedintele de C.A., nu comunicã si nu vrea sã prezinte documente din care sã vadã si membri C.A. ce se face, concret, cu banii hustenilor, a fost consilierul Cãtãlin Tocu. Pentru cã nu reusea cu niciun chip sã ajungã la o întelegere civilizatã, mãcar la nivel institutional, avocatul Cãtãlin Tocu a anuntat cã vrea sã îsi dea demisia din C.A.-ul Clubului, dacã tot directorul Cehan refuzã sã coopereze.

„Directorul de la CSM Husi lucreazã cu normã întreagã si la Primãria Tãtãrãni. La Club activitatea sa e aproape inexistentã”

Consilierul Radu Bobârnat a ajuns si el membru în C.A-ul Clubului „Husana” Husi, dar, ca un fãcut, a prezentat în plenul Consiliului Local cam aceleasi nemultumiri la adresa directorului Cehan. Ba, la cea mai recentã sedintã a Consiliului Local, consilierul Bobârnat a atras iar atentia, într-un dialog conex pe care îl avea cu primarul Ioan Ciupilan: „Aceeasi exigentã sã o aveti si pentru directorul de la Clubul Sportiv Husi, care lucreazã si la Tãtãrãni, ca si consilier, si este si director plin la CSM Husi”, a spus consilierul Bobârnat. „Si e ilegal sã aibã douã contracte?”, s-a auzit întrebând cineva din sala de sedinte. „Nu e legal. Sunt niste norme aici. Este legal pentru maxim un an de zile, cu un anumit numãr de ore suplimentare. Dar nu e legal sã ai douã contracte de muncã, cu 8 ore de lucru pe zi, fiecare. Dar e o chestiune pe care o s-o mai discutãm si când vom dezbate despre Clubul Municipal”, a sustinut consilierul Bobârnat. Din bugetul local, anual, la un moment dat, se alocau la CSM Husi cam 80.000 de lei, buget anual, o sumã deloc de neglijat.

Dupã ce s-a spus în CL Husi cã stã degeaba pe un salariu mare, directorul Cehan a dat o replicã puternicã edililor critici: s-a pozat în timp ce se uitã, cu mâinile în buzunar, la muncitorii angajati la Club

CREATIV… Ei bine, aceste critici din CL Husi nu aveau cum sã nu ajungã la urechile pedantului director de la CSM Husi, asa cã acesta nu a putut rãmâne fãrã o reactie. Întâmplãtor sau nu, acesta a început sã se pozeze în diferite momente „cruciale” ale activitãtii de director si sã posteze imaginile pe contul oficial de Facebook al CSM „Husana” Husi. Concret, s-a fotografiat în timp ce vorbea cu femeia responsabilã cu igiena si curãtenia sãlii de sport si când dãdea niste indicatii pretioase unui electrician. A mai imortalizat o imagine cu un puternic impact emotionl, în timp ce se uita, vesel, la doi muncitori care strângeau mormanele de gunoi de pe lângã baza sportivã. Numai cã husenii nu prea au reactionat, semn cã s-au dus vremurile în care puteau fi impresionati cu poze în care unii chiar muncesc si altii se fac a munci. Ba, mai mult, un husean, Florin, a mai si comentat, foarte amuzat, imaginile cu harnicul director: „Dar cu mâinile în buzunar?”. Fãrã îndoialã, ironia huseanul l-a deranjat pe directorul CSM Husi. Altfel, nu se explicã de ce i-a sters atât de rapid omului întrebarea aluzivã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

11 COMENTARII

  1. Sta cu mâinile în buzunar că un marlete se crede pe moșia lui oare nu sânt destui cu facultate sa ocupe un post de director sportiv știe numai sa de-a ordine de parca are nu știu câte facultăți și oamenii aia care fac curat sânt niste prostii

  2. Mai nou, sau mai vechi zvon cu probabilitate mare de adevăr,acest individ așa zis director,angajeaza persoane în cadrul clubului pe diverse funcții si cere procente semnificative din salariul celui angajat !A se vedea cazul profesorului Dogaru Laurențiu,angajat pentru a forma o grupa de handbal fete, ceea ce s-a realizat, dar după o luna profesorul a renunțat.Probabil trebuie sa cotizeze pentru a deține doua funcții la stat !Nu se sesizează nimeni, prostii plătesc taxe si impozite, aceasta lepra, ne sfidează!Oare cine îl susține ?

  3. Desființați aceasta mânărie, nu ne trebuie cluburi sportive , cu bani de la buget. Copiii , pot face sport la școală, iar care e talentat, merge la cluburi private. Dar cum să fure partidul bani, daca nu ar înființa tot felul de porcarii, toate aducătoare de voturi

  4. Rușine să vă fie Primăria și Consiliul Local. Cum explicați cetățenilor că asemenea lipitori care nu fac nimic ocupă două funcții și „lucrează” 16 ore pe zi? Mai vreți voturi în continuare? Nu cred că vă mai votăm. Ne am săturat de asemenea mizerii.

  5. Incredibil !! Ar trebui concediat dar când lipești afișe meriți să stai cu mâna în buzunar eventual să arăți unui om unde vine pus un bec …păcat mare de orașul ăsta!!!

  6. Pe stadion e o turmă de câini care ies in stradă și atacă oamenii, dar în lumea civilizată nu trebuie să existe așa ceva. Ar trebui să fie puși pe asemenea posturi oameni capabili să gândească normal că nu trebuie lăsați câinii pe străzi , dar ce să-i faci, incompetența, nepăsarea, indolența…Nu au ce căuta câinii să își facă habitat pe stadion și nici pe strada să umble dacă nu sunt in lesa însoțiți de stăpân

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.