spot_imgspot_img
6 C
Vaslui
23-apr.-2024

Directorul de la Deleni, demis!

- Advertisement -

MEMITERE În urma scandalului la scoala din Deleni, directorul Licã Irinel Dobos a fost demis, fiind înlocuit de învãtãtorul Stefan Damian. În plus, primarul Zanfir anuntã cã îl va da în judecatã, pentru calomnie, pe fostul director. „Cum sã mã acuze cã am acasã nu stiu ce centralã? Totul s-a fãcut pentru scoalã, cazanele sunt acolo, nu la mine acasã. Mai au putin si mã acuzã cã l-am omorât pe Iisus! O sã-l dau în judecatã”, spune, revoltat, primarul de la Deleni.

” În urma conflictului de la scoala din Deleni, Inspectoratul a hotãrât ca directorul Licã Irinel Dobos sã fie demis. În ceea ce îl priveste pe Claudiu Tãnasã, acuzatiile aduse împotriva acestuia s-au adeverit într-o anumitã mãsurã, eventualele sanctiuni urmând a fi stabilite la nivelul unitãtii scolare”, a declarat Vasile Ursanu, inspector scolar general adjunct al ISJ Vaslui.

Primarul rãspunde acuzatiilor

Fostul director al scolii din Deleni l-a implicat în scandal inclusiv pe Vasile Zanfir, primarul comunei. Acesta neagã acuzatiile pe care i le-a adus Licã Irinel Dobos, potrivit cãrora ar fi sustras o centralã termicã apartinând scolii si ar fi fãcut presiuni asupra acestuia. „Nu este adevãrat ce a declarat domnul Irinel Dobos. În momentul în care s-au montat centralele s-a constatat cã nu au capacitatea de a încãlzi întreaga scoală. La cererea proiectantului, centralele termice au fost schimbate cu altele mai mari si mai bune, existând si un contract de custodie. Nu am fãcut niciodatã presiuni asupra dumnealui, nici nu am auzit si nici nu mã intereseazã o eventualã candidaturã la Primãrie a soacrei dumnealui. În momentul în care a obtinut mandatul de director, l-am sustinut, cadrele didactice fiind cele care au actionat pentru demiterea acestuia”, a declarat Vasile Zanfir, primarul comunei Deleni.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

35 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.