-7.2 C
Vaslui
08-feb.-2023

Directorul liceului Stefan Procopiu, Dumitru Aurel, si Hitler pe Internet. Parodie despre interzicerea elevilor de a fuma.

- Advertisement -

Hitler este furios într-un nou filmulet postat pe Internet de data aceasta de elevii Liceului Stefan Procopiu din Vaslui. Nemultumirea lor este legatî de intentia conducerii unitâtii de învâtâmânt de a interzice fumatul în împrejurimile liceului si este exprimatî cu umor, printr-o parodie în care directorul Dumitru Aurel joacî rolul principal.

“Elevii au început iar sî fumeze în incinta liceului” este informat Fuhrerul de câtre generalii sâi. “Pânî anul acesta, mâcar mergeau dupî pod si la bar. De acum, nici mâcar nu se mai ascund iar raziile doamnei Busuioc gâsesc din ce în ce mai multi elevi în Rumz” continuî acestia. “Mai puneti un rând de sârmî ghimpatî si douî lacâte la poartî. Asta o sî-i învete minte” a dat ordin dictatorul. “Ce urmeazî, sî fumeze în clase? Cu profesorii? Fumeazî ca tractoristii! Nici la pregâtire nu mai vin ca sî îsi cumpere tigâri de banii îia. Iar acum se râscoalî împotriva noastrî, care i-am tratat ca pe proprii copii. Am lâsat doar trei repetenti anul asta, iar ei asa se comportî?”

http://youtu.be/dm6L_61K_sk

Sursa video: http://captiongenerator.com/23661/Intre-timp-in-cancelaria-liceului-Stefan-Procopiu

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.