Dispare Dacia pe motorină! S-a luat decizia. Când va intra în vigoare

Dispare Dacia pe motorină! Decizia a fost luată, conform informațiilor transmise de către un oficial din cadrul Grupului Renault, la o conferință de presă.

Anunțul a fost făcut de Mihai Bordeanu, director de marketing pentru Dacia în cadrul Grupului Renault, cu ocazia unui test drive pentru jurnalişti cu noile modele Logan, Sandero şi Sandero Stepway.

Conform celor spuse de directorul de marketing în data de 20 noiembrie, modelele noi care vor fi lansate începând din anul 2022 vor avea şi opţiunea unei motorizări hibride.

Declarația lui Mihai Bordeanu

„La asta ne gândim foarte serios, este luată în calcul pentru viitorul gamei, este luată în calcul şi pentru viitorul altor modele. Toate modelele noi lansate începând cu 2022 vor fi electrificate. Atenţie, spun electrificate, nu electrice, deci vor avea şi această opţiune.

Deocamdată, pentru lansarea generaţiei a treia de Sandero, costurile sunt încă destul de ridicate şi atunci am preferat să lansăm gama de motoare pe care aţi văzut-o, dar, cu siguranţă, hibridul e parte din planurile de viitor”, a declarat Mihai Bordeanu, într-o conferinţă de presă.

De asemenea, acesta a exclus posibilitatea introducerii unui motor diesel pentru cele trei noi modele, care vor fi comercializate doar cu motorizări pe benzină sau benzină şi GPL.

„Am studiat trendul, ce se întâmplă cu piaţa (…), or, cererea pentru motorizările diesel e în clară descreştere pe acest segment în Europa. Răspunsul simplu este nu, nu vom avea diesel în gamă”, a explicat Mihai Bordeanu.

Vânzările Dacia au scăzut cu aproape 3% în Marea Britanie

Vânzările de maşini noi în Marea Britanie au scăzut cu 1,61% în octombrie, la 140.945 unităţi, cel mai redus nivel din 2011 înregistrat într-o lună octombrie, ca efect al pandemiei de coronavirus (Covid-19), a anunţat joi Asociaţia Producătorilor şi Comercianţilor de Automobile din Regatul Unit (SMMT), transmite Reuters. … https://www.capital.ro/dispare-dacia-pe-motorina-s-a-luat-decizia-cand-va-intra-in-vigoare.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ