9.2 C
Vaslui
27-mart.-2023

Dispariţia misterioasă a unei campioane românce a pus pe jar Poliţia din Italia. Mesajul straniu lăsat de Andreea

- Advertisement -

Andreea Rabciuc, o româncă de 27 de ani, fostă campioană la tir, a dispărut fără urmă în Italia. Disperată, mama tinerei i-a rugat pe toţi cei care ştiu ceva despre fiica ei să anunţe.

Andreea Rabciuc, o tânără româncă din Italia, a dispărut fără urme de aproape cinci luni. Cazul Andreei a fost prezentat pe larg la cunoscuta emisiunea „Chi l’ha Visto” (Cine l-a văzut), difuzată de Rai 3, dar fără folos. Disperată, mama Andreei a fost prezentă zilele trecute în studiourile Rai 3 şi a făcut un apel la oricine ar putea să aibă vreo informaţie despre fiica ei.

„De patru luni este dispărută, sigur ştie cineva ceva. Vă rog să veniţi şi să spuneţi adevărul despre ceea ce s-a întâmplat. Mai devreme sau mai târziu se va descoperi, vă implor din tot sufletul. Ajutaţi-mă să-mi găsesc fiica”, a spus mama Andreei, potrivit anconatoday.it.   Ce s-a întâmplat Tânăra a fost văzută ultima dată pe 12 martie, la o petrecere în Montecarotto, iar de atunci nu se mai ştie nimic despre ea.

De altfel, la petrecere lucrurile nu au decurs decurs deloc bine pentru Andreea. Potrivit presei italiene, martorii spun că tânăra s-a certat toată noaptea cu iubitul ei, Simone Gresti, iar dimineaţa a plecat singură, foarte nervoasă, după ce a fost jignită de acesta.

Citeste mai mult: adev.ro/reuu9e

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.