spot_img
16.5 C
Vaslui
29-mai-2023

Dispariţie misterioasă. Procurorii anunţă că au un „suspect oficial” la 15 ani după ce micuţa Madeleine McCann a dispărut fără urmă

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Autorităţile portugheze au anunţat un „suspect oficial” în cazul răpirii fetiţei Madeleine McCann în urmă cu 15 ani, informează The Guardian.

Procurorii din Faro l-au acuzat pe Christian Brueckner pentru răpirea fetiţei, dar au declarat că acesta a fost identificat ca suspect de către autorităţile germane, la solicitarea portughezilor.

Hotărârea ar putea fi legată de faptul că acest caz se apropie de termenul de 15 ani de anulare a faptelor în Portugalia, scrie sursa citată.

A fost numit pentru prima dată un suspect în cazul dispariţiei fetiţei de când părinţii ei, Kate şi Gerry McCann, au fost consideraţi suspecţi în anul 2007. În cele din urmă, părinţii fetiţei au fost eliberaţi.

Procurorii au afirmat că investigaţia a fost efectuată cu sprijinul autorităţilor britanice şi germane.

Hotărârea procurorilor din Portugalia ar putea permite ca Brueckner să fie extrădat în Portugalia pentru a fi interogat oficial. Avocatul suspectului Friedrich Fuelscher a afirmat pentru Bild că decizia portughezilor pare a fi un „truc procedural”.

Madeleine McCann a dispărut pe 3 mai, în anul 2007, din apartamentul de vacanţă al familiei situat în Praia da Luz, Portugalia. Fetiţa urma să împlinească patru ani la câteva zile după ce a fost declarată dispărută.

Citeste mai mult: adev.ro/rar0xy

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.