spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
26-feb.-2024

„Divele” de la Tiki sar gardul, nu plătesc bilet

- Advertisement -

„Divele” de la Tiki sar gardul pentru a intra în locație, aceeași „intrare VIP” fiind folosită și de „bombardierii” adevărați. Agenții de securitate din locație deja îi cunosc pe toți și mereu îi escortează afară din local. Administrația nu dorește să le facă rău, motiv pentru care nu apelează la poliție.

Localul preferat al tinerilor doritori de distracție în aer liber se confruntă aproape la fiecare eveniment cu persoane care intră ilegal în locație. „Bombardierii și „divele” de la Tiki sar gardul, pentru a evita plata de la intrare ori pentru că nu au vârsta legală de a intra în local.

„Bombardierii” și „divele” de la Tiki sar gardul locației

Recent, au circulat pe rețelele de socializare, filmulețe cu două „dive” care sar gardul de la Tiki Beach, pentru a intra în locație. Administrația localului nu dorește să apeleze la poliție, pentru a nu le face rău acestor indivizi care sunt de cele mai multe ori minori…https://www.bzi.ro/divele-de-la-tiki-sar-gardul-nu-platesc-bilet-pe-la-intrarea-vip-intra-doar-bombardierii-adevarati-video-4482496?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.