15.1 C
Vaslui
16-mai-2022

Divorț răsunător la Hollywood! Actorul Jason Momoa din „Game of Thrones” s-a despărțit de soție după 16 ani de relație: „Am resimțit schimbările acestor vremuri”

Actorii Jason Momoa și soția sa, Lisa Bonnet, divorțează după 16 ani împreună. Potrivit declarației oficiale a celor doi, perioada pandemiei a afectat în mod negativ căsnicia lor.

Actorii Jason Momoa și Lisa Bonet și-au șocat fanii după ce au anunțat că divorțează după 16 ani de relație, dintre care patru au fost căsătoriți.

Într-o declarație comună postată miercuri pe contul de Instagram al lui Momoa, starul din Game Of Thrones, în vârstă de 42 de ani, și actrița Lisa Bonet, în vârstă de 54 de ani, au anunțat că divorțează.

„Cu toții am simțit tensiunile și schimbările acestor vremuri de profundă transformare… O adevărată revoluție are loc peste tot în lume, iar acest fapt s-a răsfrânt și asupra familiei noastre… Am resimțit cu toții schimbărilor seismice care au loc. Așa că împărtășim știrea și familiei noastre că am decis să ne diorțăm”, notează declarația oficială.

Cuplul a explicat în declarația lor și motivul pentru care nu au vorbit despre despărțirea lor în presă, ci au preferat să anunțe divorțul într-o simplă postare pe Instagram.

„Credem că nu este demn de știre, însă pe măsură ce ne vom desfășura viața în lumina reflectoarelor ne dorim să facem acest lucru cu demnitate și onestitate”…https://www.romaniatv.net/divort-rasunator-in-showbiz-cuplul-de-actori-care-s-a-despartit-dupa-16-ani-de-relatie-am-resimtit-schimbarile-acestor-vremuri_6143093.html

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here