Divorțul anului la Iași! Până și judecătorii au râs cu lacrimi când au văzut ce document a apărut în dosar! Atenție! Informații interzise în totalitate minorilor!

O copie a unui document care ar fi fost depus la un dosar de divorț aflat pe rolul Judecătoriei Iași circulă pe Internet, aceasta devenind virală. Este vorba despre o „spovedanie” a unei ieșence care ar fi fost depusă la dosar. În cadrul documentului, femeia ar fi încercat să-și facă de râs soțul, de care vrea să se despartă. „Cât am trăit cu reclamantul, nu m-a satisfăcut sexual”, scrie în documentul respectiv
Interzis minorilor! Cea mai sinceră „spovedanie” dintr-un dosar de divorț, depusă în fața judecătorilor ieșeni!

„Am fugit de acasă și am învățat cum să fac sex cu mai mulți bărbați deodată!”, ar fi scris femeia în documentul respectiv.

O copie a unui document care ar fi fost depus la dosarul de divorț aflat pe rolul Judecătoriei Iași circulă pe Internet, aceasta devenind virală. Este vorba despre o „spovedanie” a unei ieșence care ar fi fost depusă la dosar. În cadrul documentului, femeia ar fi încercat să-și facă de râs soțul, de care vrea să se despartă.
Astfel, pe rolul Judecătoriei Iași există un dosar în cadrul căruia P.O. a cerut divorțul de A.O. Procesul a început pe data de 3 iulie 2020. Judecătorii ieșeni au dat ieri pronunțarea în acest caz.

„Instanța admite în parte cererea formulată de reclamantul P.O., în contradictoriu cu pârâta A.O. Dispune desfacerea căsătoriei încheiate de părți pe data de 24 iulie 1992 și înregistrată la aceeași dată la Primăria Comunei Mironeasa, județul Iași, din culpa comună a părților. Dispune revenirea pârâtei la numele avut anterior încheierii căsătoriei”, au menționat judecătorii ieșeni.

Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată. …https://www.bzi.ro/divortul-anului-la-iasi-pana-si-judecatorii-au-ras-cu-lacrimi-cand-au-vazut-ce-document-a-aparut-in-dosar-atentie-informatii-interzise-in-totalitate-minorilor-4212135?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ