spot_img
17 C
Vaslui
15-iun.-2024
spot_img

Doamna sportului vasluian ne-a părăsit! A fost găsită decedată, în propria locuință

- Advertisement -
Doina Grigorescu

CONDOLEANȚE… O veste tristă a cutremurat municipiul Vaslui, vineri seara. Doina Grigorescu (75 ani), poate cea mai cunoscută fană a sportului vasluian, a fost găsită moartă în propria locuință de pompierii solicitați să intervină la caz. Cel care a sunat la 112 a fost un vecin, alertat de una dintre fiicele femeii, care i-a spus că mama ei nu mai răspunde la telefon de câteva zile. Bărbatul a mers la apartamentul Doinei Grigorescu, a bătut de mai multe ori la ușă, însă nu i-a răspuns nimeni, așa că a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgență. Pompierii alocați la caz au reușit să pătrundă în apartamentul femeii, găsind-o pe aceasta decedată în pat. Fostă profesoară de limba engleză, Doina Grigorescu a fost o prezență remarcabilă în lumea sportului vasluian, arătându-și susținerea necondiționată față de echipele de fotbal și de handbal ale orașului. Azi, aproape că nu este suporter al echipei FC Vaslui care să nu și-o amintească pe Doina Grigorescu venind întotdeauna pe Muncipal, îmbrăcată în culorile galben-verde  și încurajându-și favoriții indiferent de scor și de poziția în clasament. După desființarea clubului finanțat de Adrian Porumboiu, Doina Grigorescu s-a mutat în Sala Sporturilor, unde a devenit fana numărul 1 a echipei de handbal. Grație cunoștințelor sale de limba engleză, Doina Grigorescu a ajutat foarte mulți sportivi străini să se acomodeze cu Vasluiul, prezentându-le întotdeauna orașul într-o notă pozitivă. La fel a procedat în ultimii ani și cu invitații străini care au participat la Festivalul Hora din Străbuni.  Fără să exagerăm, putem spune despre Doina Grigorescu că a fost unul dintre cei mai mari promoteri ai municipiului Vaslui.

Odată cu trecerea ei la cele veșnice, Vasluiul a pierdut un om extraordinar, care tot timpul s-a făcut remarcat prin eleganță și modestie!

Dumnezeu să o ierte și cu drepții să o odihnească!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

10 COMENTARII

 1. Condoleante familiei.
  Putere familiei in aceste momente Greek prin care trec,toata lumea uita repede trece la problemele cotidiene,doar familia ramane cu suferinta.
  Dumnezeu Sa O Ierte.

 2. Cea mai buna profesoara de engleza din Vaslui,dedicata meseriei și cu o tărie de fier a școlit multe generații de elevi.Sincere condoleanțe familiei.Dumnezeu sa va ierte doamna profesoara.

 3. A absolvit Facultatea de Filologie-secția limba română-limba engleză din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, între anii 1970-1974. A funcționat ca profesor de limba engleză la Școala Muntenii de Sus în perioada 1974-1990.
  „De școala din Muntenii se Sus mă leagă cele mai frumoase amintiri din viața mea de dascăl. În toamna anului 1974 păşeam cu o mare emoție în suflet spre locul în care urma să-mi încep activitatea didactică. Am fost întâmpinată cu multă dragoste de colegi.
  M-am simțit ca într-o familie, de parcă ne cunoșteam de-o viață. Nu voi uita niciodată acești ani frumoși. Intram într-o lume nouă, necunoscută mie. M-am atașat foarte repede de colegi, de copiii, de oamenii satului. Le voi purta tuturor o amintire frumoasă, până când viața mă va despărți de această lume”.
  Condoleante!

 4. Drum lin spre îngeri Doamna Profesoară Grigorescu Doina
  Condolianze tuturora no să te uităm niciodată o Doamnă cu caracter Respect😥🌹🌹🖤😢

 5. Era dinamovista mea preferata(eu fiind stelist).
  M-am înțeles super cu ea, îmi pare rău că sa dus😰
  In ultimul timp se plângea că obosește mai mereu.
  Dumnezeu sa o odihnească în pace! 🙏🙏🙏

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.