spot_imgspot_img
7.6 C
Vaslui
18-apr.-2024

Doar 14 ani de viatã !

- Advertisement -

A murit intoxicatã cu monoxid de carbon la numai 14 ani, în casa concubinului

SFÂRSIT Ramona Anton, de 14 ani, din satul Mãlãiesti, comuna Vutcani, a fost gãsitã decedatã de cãtre concubinul ei, un tânãr de 22 de ani, în casa acestuia, din satul Copãceana, comuna Fãlciu. Politia a demarat imediat cercetãrile pentru a investiga cauza mortii. Primele concluzii indicã faptul cã minora a decedat în urma intoxicãrii cu monoxid de carbon, provenit de la soba din casã. “Protectia Copilului” s-a autosesizat si va demara o anchetã pentru a stabili de ce o minora de 14 ani era “cãsãtoritã” în loc sã fie la scoalã, gãsindu-si moartea departe de pãrintii ei.

Ramona se mutase în satul Copãceana, comuna Fãlciu, la Ionut Zaharia, cu care trãia în concubinaj din luna ianuarie. Fata provine dintr-o familie din satul Mãlãiesti, comuna Vutcani, o familia sãracã si care a lãsat-o sã se “cãsãtoreascã” cu Ionut, acesta având posibilitatea, din punctul lor de vedere, sã întretinã o familie. În jurul orelor 19.30, Ionut Zaharia s-a întors acasã, de la un vecin. A gãsit-o pe Ramona stând cu mâna sub cap, la televizor si a încercat sã vorbeasacã cu ea, dar aceasta nu rãspundea. Când a dat sã vadã de ce nu rãspunde si-a dat seama cã s-a întãmplat ceva cu fata si a sunat la Ambulantã. Sositi la fata locului, medicii de la SAJ Vaslui aveau sã constate decesul fetei. Politia a demarat imediat o anchetã, iar necropsia cadavrului avea sã stabileascã, si cauza decesului: intoxicare cu monoxid de carbon, provenit de la soba din camerã. Concubinul nu-si explicã ce s-a întâmplat, el stiind cã soba functiona bine, fãrã probleme. Aceasta esta a doua tragedie prin care trece, dupã ce la începutul anilor 90, tatãl sãu a fost ucis de un consãtean, Ionut fiind crescut de mama lui. Femeia s-a recãsãtorit de putin timp la Fãlciu si a lãsat fiului d ela Copãceana, toatã agoniseala de o viatã, pentru ca el sã trãiascã linistit cu iubita sa. N-a fost sã fie asa.

Anchete ale politiei si ale DGASPC Vaslui

Având în vedere vârsta fetei nu este exclus ca politistii sã-l cerceteze pe Ionut Zaharia, pentru comiterea infractiunii de întretinere a unui raport sexual cu un minor. De caz se intereseazã si DGASPC Vaslui, care va demara de astãzi o anchetã socialã, pentru a stabili cu exactitate cum de autoritãtile locale nu au sesizat faptul cã o minorã de 14 ani, în loc sã fie la scoalã, s-a “mãritat” si a plecat departe de casã, în altã comunã. “Vom stabili dacã este cineva vinovat si sã vedem dacã mai sunt copii în familia fetei. Vom merge atât la Copãceana – Fãlciu, cât si la Mãlãiesti – Vutcani si vom stabili mãsurile ce se impun, dacã se impun”, a precizat Ionel Stefãnicã Armeanu, directorul DGASPC Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.